Cinema 4D Minecraft Animasyon Paylaşım-Yardım

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar Daha önce animasyon üstüne bir ekip kurmak istedim,bazı arkadaşlar sağolsun daha yolun başında oldğumu bana hatirlatti.
şimdi o arkadaşlardan ve sizlerden cinema 4D de bildiklerinizi aktarmanızı istiyorum.

(link vermek yasak mı bilmiyorum yasak ise kaldırıcağım)

<<< ÖRNEK

1-Sizlerden bu düzeyde veya farklı seviyelerde çalışmalarınız varsa görmek istiyorum
2- bildiğiniz Cinema 4D ile ilgili Terimleri (global illumunation vb.) açıklamasıyla birlikte nasıl animasyon yaparken kullanicağimi anlatmanızı
3-yaptığım animasyonda sorunsuz kullanabilceğim bir STEVE rig linki
4-Camera ve Light'ı nasıl kullanıcağımı,Nerelerde ne yaparak Daha iyi bir görüntü ve hareket hissi katabilceğimi anlatmanızı istiyoum.

Biraz Dolu bir Liste oldu kusura bakmayin :) ama önceki konuda uzun uzun eleştiri yapan arkadaşların ufak bir açıklamadan çekinmiyceğini düşünüyorum. sizlerden de bilginizi paylaşmanızı istiyorum Teşekkürler :)

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Bu seviye için Slamacow veya Blue Monkey'e başvursana sen ^^
2- Ekleyerek ?
3-Parayı veren düdüğü çalar dostum ^^
4-Üşendim .s

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- Bu seviye için Slamacow veya Blue Monkey'e başvursana sen ^^
2- Ekleyerek ?
3-Parayı veren düdüğü çalar dostum ^^
4-Üşendim .s
Önceki konumda yazdiklarımı tekrarlmaıycağim. senin gibi boş insanlarla uğraşmıyacağim. Belirtmek isterim ki Cehaletin her yanindan yansıyor :)

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merak etme canım senden daha akıllıyım ^^
Bak bebe kardeş. seninle ilgilenemem. bu mesajım üzerine bir şey deme de en azından akıllı oldğunu kanıtla. boş bir sohbet şu anki. sen laf atıyorsun,ben cevaplıyorum. istediğin kadar sürdüreblirim bunu . akıllı olduğunu söylüyorsan biraz zekice davranırsın ve susarsin,Gerçi susunca büyüklüğün sende kalıcağı da yok.Bu denli ilgili mesajlarım üzerine senin verdiğin cevaba bak.konuyu kapat,başka laf etme.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak bebe kardeş. seninle ilgilenemem. bu mesajım üzerine bir şey deme de en azından akıllı oldğunu kanıtla. boş bir sohbet şu anki. sen laf atıyorsun,ben cevaplıyorum. istediğin kadar sürdüreblirim bunu . akıllı olduğunu söylüyorsan biraz zekice davranırsın ve susarsin,Gerçi susunca büyüklüğün sende kalıcağı da yok.Bu denli ilgili mesajlarım üzerine senin verdiğin cevaba bak.konuyu kapat,başka laf etme.
İnsanların yaşıyla dalga geçmek cahillerin işidir,yani senin gibilerin ^^

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İnsanların yaşıyla dalga geçmek cahillerin işidir,yani senin gibilerin ^^
Yaşına göre sana 'bebe' demiyorum, Hal ve hareketlerine göre sana isim takıyorum. ayrıca sohbet içinde öyle kışkırtıcı kelimeler kullanarak sana kendi seviyende laf anlatmaya çaliştim. insanları yaşi ile yargılalamam,Ben 14 yaşındayim mesela.Sen istersen 16-20 ol. yaşın önemli değil, adam OLMADIKTAN SONRA. ayrica '^^' İşareti ile sevimli değil, aksine oldğundan daha geri kafalı bir ucube gibi görünüyorsun. (Anlıycağin şekilde bebe gibi.)

Konuyu kapattık sanıyordum ?. sana laf anlatmaktan sıkıldım artik kalın kafan almıyor bazi şeyleri. o yüzden benim anlattıklarım senin için bir ifade etmiyor.Oysa şu an ne kadar haklı olduğumu anlayablicek kadar olgun biri olsaydin, ne sana bebe der, nede olayın bu kadar uzamasına müsade ederdim.

Sonraki Saçma yorumunu özelden yaz milleti rahatsiz etmeyelim.

Son düzenleme:

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yaşına göre sana 'bebe' demiyorum, Hal ve hareketlerine göre sana isim takıyorum. ayrıca sohbet içinde öyle kışkırtıcı kelimeler kullanarak sana kendi seviyende laf anlatmaya çaliştim. insanları yaşi ile yargılalamam,Ben 14 yaşındayim mesela.Sen istersen 16-20 ol. yaşın önemli değil, adam OLMADIKTAN SONRA. ayrica '^^' İşareti ile sevimli değil, aksine oldğundan daha geri kafalı bir ucube gibi görünüyorsun. (Anlıycağin şekilde bebe gibi.)

Konuyu kapattık sanıyordum ?. sana laf anlatmaktan sıkıldım artik kalın kafan almıyor bazi şeyleri. o yüzden benim anlattıklarım senin için bir ifade etmiyor.Oysa şu an ne kadar haklı olduğumu anlayablicek kadar olgun biri olsaydin, ne sana bebe der, nede olayın bu kadar uzamasına müsade ederdim.

Sonraki Saçma yorumunu özelden yaz milleti rahatsiz etmeyelim.
Öncelikle konuyu yeniden canlandırmış gibi olmayayım ama konuna adam akıllı cevap veren birine neden direk hakaret ediyorsun. Yani bu tür şeyleri biraz uğraşarak ve deneyim elde ederek zaten öğrenirsin ayrıca anladığıma göre bu rigler para ile satılıyor, kamera ve ışık olayı da sana kalmış bir mevzu yani sen nasıl istersen nasıl hoşuna giderse öyle yap, burada paylaş yapılan eleştirilere göre çalışma biçimini değiştirirsin. Lütfen bundan sonra mesaj yazmadan önce karşındakine biraz daha kibar davran ki düzgün yanıtlar alasın hadi kaçtım ben sana bol şans.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
1-Paylaşmaktan çekiniyorum (Format attı hepsi silindi .s)
2-Küp yapmayı biliyorsan gerisi gelir ya :D
3-Para ile alabilirsin. Ancak bedavadan profesyonel rigler veren siteler/kanallar da mevcut ^_^
4-Camerayı nasıl yapacağın sana kalmış ancak, ışığın yerini değiştirmeye çalışmaktansa açısını değiştirerek daha kısa sürede daha verimli bir çalışma elde edebilirsin. Ama yok ben ayrıntılı yapacağım diyorsan ışığın saat ayarı da olması gerek ^_^

DirenCan

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle konuyu yeniden canlandırmış gibi olmayayım ama konuna adam akıllı cevap veren birine neden direk hakaret ediyorsun. Yani bu tür şeyleri biraz uğraşarak ve deneyim elde ederek zaten öğrenirsin ayrıca anladığıma göre bu rigler para ile satılıyor, kamera ve ışık olayı da sana kalmış bir mevzu yani sen nasıl istersen nasıl hoşuna giderse öyle yap, burada paylaş yapılan eleştirilere göre çalışma biçimini değiştirirsin. Lütfen bundan sonra mesaj yazmadan önce karşındakine biraz daha kibar davran ki düzgün yanıtlar alasın hadi kaçtım ben sana bol şans.
Cevap için teşekkürler ama o arkadaşla önceki açtığım konuda tatsız bir sohbet geçirmiştik,orda yaptığı saçmalığı burda da yapınca biraz canım sıkıldı,Orda bir saygısızlık yaptıysam, düşük seviyedeki insanların beni kendi seviyesine çekmesinden dolayı olmuştur. dışarıdan nasıl göründüğünü anladım.arkadaşın ettiği lafların ne kadar kışkırtıcı ve saygısızca olduğunu bakarsanız görüceksiniz, ona öğüt vermeye çalışırken tepeme çıkmış biri, 'bebe' gibi terimler kullanarak anlıycağı dilden cevap vermek istedim.boş ve gereksiz bir sohbetti, uzatmadık kapattık, arkadaş anlayışlı çıktı. ayrıca cevapların için teşekkür ederim en kısa sürede çalışmalarımı göndericeğim.