Ay mesela ben s.s.sHoş geldin. Bana direk Rayandu diyebilirsin. Forumumuzda esprili ve bilgili insanlar boldur umarım zevk alırsın ^^
Bu arada nerede otruyorsun?[DOUBLEPOST=1416502222,1416502174][/DOUBLEPOST]Sağol elimden geldiğince uymaya çalışacağım.
Gece bize uğrasana?Benimle tanışmak ister misin bebeğim? Ateşini söndüreyim.
Ay mesela ben s.s.s
İzmir'de misin pls :/Bu arada nerede otruyorsun?[DOUBLEPOST=1416502222,1416502174][/DOUBLEPOST]
Gece bize uğrasana?
UmarımHoş geldin. Bana direk Rayandu diyebilirsin. Forumumuzda esprili ve bilgili insanlar boldur umarım zevk alırsın ^^
İstanbul[DOUBLEPOST=1416502347][/DOUBLEPOST]Bu arada nerede otruyorsun?[DOUBLEPOST=1416502222,1416502174][/DOUBLEPOST]
Gece bize uğrasana?
Espirili ve BilgiliBenimle tanışmak ister misin bebeğim? Ateşini söndüreyim.
Ay mesela ben s.s.s
Umarım
İstanbul
İnegöl köfte sever misiniz?İzmir'de misin pls :/
Ne alaka?İnegöl köfte sever misiniz?
Evetİnegöl köfte sever misiniz?
Ne alaka?
Bir ara uğrarsınız İnegöl'e o zaman beraber İnegöl köfte yeriz yalnız ben ısmarlamam ortaklaşa öderiz hesabı.
Sen bu sınıfa giriyorsun sanırım. @Iskefiyeli01 @KadirBerk-Egosu büyük insanlar
Çapı kadar ego yapanlar mı yoksa çapından fazla ego yapanlar mı ?
Şimdi neden Pro ya laf atarken 2 tane arkadaşını etiketledin?Sen bu sınıfa giriyorsun sanırım. @Iskefiyeli01 @KadirBerk
Beni haksız tutacaklarını bildiğim için.Şimdi neden Pro ya laf atarken 2 tane arkadaşını etiketledin?
Çapından fazla.-Egosu büyük insanlar
Çapı kadar ego yapanlar mı yoksa çapından fazla ego yapanlar mı ?
Etiketlenmişiz cevapsız mı bırakalım ^^,Ooo aramız da bayağı bir benzerlik var foruma hoş geldin dostum.
Bak bu da kemal abimiz = @Tratsel
Aynı yaştayız bu arada.Ben Emre.
Fobiler ... Ay veyt yor fobiy end ay teyk mısır end kolaHoşgeldin foruma ^^,
İnş iyi anlaşırız
Etiketlenmişiz cevapsız mı bırakalım ^^,
___
Adım : Kemal
Bilgilerim olaraktan : Okumuyorum. Kokoreç hastasıyımdır. Evet Sevgilim var. Çok saçma biriyimdir, nasıl desem böyle çok ama çok çocuksu davranırım sen öyle bir huy sevmiyorsan takmazsın beni. Onun dışında K-pop fanıyım. Asia fanıyım. Death note fanıyım. Kan görmeyi severim
(dehşet saçan oyunlardan çok hoşlaşırım.) BeyondBirthday , Jeff ve Sachiko en sevdiğim 3 manga karakteri. Anime izlemeyi severim gibi şeyler.
Geçelim Hobilerime : Basketbol oynamayı severim. Anime izlemeyi çok severim. Tam bir death note düşkünüyümdür. Death note u 18 kere izlemişliğim vardır. Death note : Another note mangasınada bayılırım. Death noteun ve Another note movie sinin mangaları var hatta 10 15 kerede okuyup bitirdim death note u(sen düşün halimi artık ne kadar death note fanıyım
). Öyle aksiyon macera oyunlarını sevmem. Puzzle olacak kardiş. Puzzle, parkour, veya co op horror game. Bunlar olmazsa zaten ben yaşamiyim ne diyim
. Unutmadan söyleyeyim her gün 2 3 ekmek kokoreç yerim <3. -Le kokoreç fanı.
Fobilerime gerek yok boş işler onlar![]()