Merhaba

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin foruma ^^,
İnş iyi anlaşırız :D

Etiketlenmişiz cevapsız mı bırakalım ^^,
___
Adım : Kemal
Bilgilerim olaraktan : Okumuyorum. Kokoreç hastasıyımdır. Evet Sevgilim var. Çok saçma biriyimdir, nasıl desem böyle çok ama çok çocuksu davranırım sen öyle bir huy sevmiyorsan takmazsın beni :D. Onun dışında K-pop fanıyım. Asia fanıyım. Death note fanıyım. Kan görmeyi severim :D (dehşet saçan oyunlardan çok hoşlaşırım.) BeyondBirthday , Jeff ve Sachiko en sevdiğim 3 manga karakteri. Anime izlemeyi severim gibi şeyler.
Geçelim Hobilerime : Basketbol oynamayı severim. Anime izlemeyi çok severim. Tam bir death note düşkünüyümdür. Death note u 18 kere izlemişliğim vardır. Death note : Another note mangasınada bayılırım. Death noteun ve Another note movie sinin mangaları var hatta 10 15 kerede okuyup bitirdim death note u :D(sen düşün halimi artık ne kadar death note fanıyım :p). Öyle aksiyon macera oyunlarını sevmem. Puzzle olacak kardiş. Puzzle, parkour, veya co op horror game. Bunlar olmazsa zaten ben yaşamiyim ne diyim :D. Unutmadan söyleyeyim her gün 2 3 ekmek kokoreç yerim <3. -Le kokoreç fanı.
Fobilerime gerek yok boş işler onlar :D
Gerçekten garip korkunç ve zevkli bir kişilik.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoşgeldin foruma ^^,
İnş iyi anlaşırız :D

Etiketlenmişiz cevapsız mı bırakalım ^^,
___
Adım : Kemal
Bilgilerim olaraktan : Okumuyorum. Kokoreç hastasıyımdır. Evet Sevgilim var. Çok saçma biriyimdir, nasıl desem böyle çok ama çok çocuksu davranırım sen öyle bir huy sevmiyorsan takmazsın beni :D. Onun dışında K-pop fanıyım. Asia fanıyım. Death note fanıyım. Kan görmeyi severim :D (dehşet saçan oyunlardan çok hoşlaşırım.) BeyondBirthday , Jeff ve Sachiko en sevdiğim 3 manga karakteri. Anime izlemeyi severim gibi şeyler.
Geçelim Hobilerime : Basketbol oynamayı severim. Anime izlemeyi çok severim. Tam bir death note düşkünüyümdür. Death note u 18 kere izlemişliğim vardır. Death note : Another note mangasınada bayılırım. Death noteun ve Another note movie sinin mangaları var hatta 10 15 kerede okuyup bitirdim death note u :D(sen düşün halimi artık ne kadar death note fanıyım :p). Öyle aksiyon macera oyunlarını sevmem. Puzzle olacak kardiş. Puzzle, parkour, veya co op horror game. Bunlar olmazsa zaten ben yaşamiyim ne diyim :D. Unutmadan söyleyeyim her gün 2 3 ekmek kokoreç yerim <3. -Le kokoreç fanı.
Fobilerime gerek yok boş işler onlar :D

Sen neymişsin be abi?
Kokoreç La Kokoreç*
(Kill La Kill'den alıntı :D )
Ben de Döner yemeyi severim. :p

Son düzenleme:

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Huşgeldün bür tanem ben furumun garibi Zürün. Tanüştüğüma memnun uldum kısaca kendümden bahsetmek zurunda kalursam nurmal bür ünsanum pülüs tekrar furuma huşgeldün eyi arkadaşluklar edünmeye çaluş furum kurallaruun ukumayı unutma. :(

Orjünal hesabüm: @Zorinkun
İkinci urjinal hesabüm: @Zorinkun_
En sevdüğüm abüm: @Tratsel

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Hoşgelegeldin. ama fazla uyumak iyidir tembellik zevklidir. :p
Anime dersende izlemişsindirde ben gene fairy tail'in adini koyayim. :p

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar