Pay4Game.net - Assassin's Creed Unity Çekilişi!

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhabalar,
Ben Cenk. Bugün sizlere üzerinde bir aydır çalıştığımız bir proje olan; "Pay4Game"den bahsedeceğim. birçok detayıyla, açıklamalarda bulunacağım ve fikirlerimizi sizinde destekleyeceğinizi düşünüyorum. Aslında Pay4Game durduk yere "Hadi bir site açalım da şöyle olsun böyle olsun" tarzında değilde, insanların eksikleri ve yapılan anketlerde daha çok ne tip şeylere yöneldiklerine göre yapımı başlamış bir site projesidir.

Site Özellikleri?
Sitemiz, bütün Türk oyuncu dünyasına hitap eden bir sitedir. Pay4Game şuanda Steam'de ve birçok yerde satılan oyunların en ucuz halini (Her oyun için geçerli değildir), XBOX oyunlarının en ucuz halini, alacağınız oyuncu posterlerini ve oyunlarla ilgili posterleri en uygun fiyatlara bulabileceğiniz en detaylı sitedir.

Güvenilirlik ve Satın Alma?
Aslında birçok kuşku ile başladık bu işe, siteye baktığımızda bugün Steam'den İNDİRİMSİZ aldığınız oyunların düşük fiyatlarına bizim sitemizden oyun veya farklı ürünler alma imkanınız var ancak "Kim güvenerek böyle bir işe kalkışır?" İşte sırf bu yüzden ilk başlarda kredi kartı ile ödeme tarzı şeyler koymadık çünkü sitenin güvenilirliği konusunda bazı açıklar olabileceğini düşünüyoruz ve çalışmalarımıza durmaksızın devam ediyoruz.
Bir oyun alacağınız zaman cüzdan kodlarını sepetinize ekleyerek, parayı sitemize havale ediyorsunuz. Ödemeniz gün içerisinde onaylanıyor ve bakiyeniz hesabınıza geçiriliyor, daha sonrasında almak istediğiniz ürünü satın alıyorsunuz ve ödeme doğrulandıktan sonra gün içerisinde ekibimiz tarafından dijital cd-key size teslim ediliyor. Sizde oyununuzu aktifleştiriyorsunuz.
Aldığınız oyunun hangi oyun firmasına ait olduğunu ve o firmanın hangi programı kullandığını (Bkz: Steam, Origin, UPlay, Battle.net vs.) iyi düşünün. Battlefield 3 alıp "Steam'den aktif edemedim" demeyin.

Sadece Ticaret Değil!
Sitemiz içerisinde sadece ticari ürünler bulunmuyor. Eğlenceli oyun videoları, blog yazıları, sık sık yapılan çekilişler ve eğlencel ioyun turnuvaları ile birlikte sizleri büyük bir eğlenceye davet ediyoruz. Sizde Pay4Game ailesine katılın ve oyuncu dünyasına dair her şeye anında ulaşın..

Sizde Türk oyun piyasasından memnun değil misiniz? Yüksek fiyatlardan sıkıldınız mı?
Beyninizi donduracak fırsat ve indirimler ile sitemize bekleriz..

SİTE "22.11.2014" akşamı kullanıma açılacaktır!

__________________________________________________________________________________

Bizimle çalışacak arkadaşlar arıyoruz, Facebook'tan özel mesaj atın, ulaşalım!

__________________________________________________________________________________

Site:

Facebook:

Sürpriz Assassin's Creed Unity Çekilişi!

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
umarım işleriniz iyi gider ve bizleri mutlu edersiniz
aral gibi kazık sokmassınız umarım

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle girişimciler son zamanda ülkemizde çoğaldı fakat bu iş biraz tehlikeye gidiyor vergi levhası gibi çeşitli şeyler olmadan çoğu kişi satış yapıyor nasıl desem ben böyle birçok kişi gördüm umarım senin yolun açık olur (umarım yanlış yola kaymassın)

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Herkese teşekkürler, hani Aralgame veya farklı bir firma adı vermek yanlış olacaktır açımızdan ancak emin olun birçok yere göre özenle hazırladığımız satış kataloğumuz çoğu yere çok büyük farklar atacak.

Kredi kartı ile veya herhangi bir kişisel bilginizin gerektiği ödeme yollarını sitemize eklemedik, "çünkü" site beta olarak açılacak ve hesapların çalınması veya herhangi bir durumda (Ki şu anda bu durum çok çok zor) biz gerçekten de çok mağdur durumda kalırız.

Ek olarak "Pay4Game" adının şu sıralar gerçek bir şirkete geçirilmesi durumu var ancak taktir edersiniz ki çok büyük bir masraf.
Yakında vergi levhamız sitemize eklenecektir.

Destekleriniz ile, Türk oyuncularının değerlendirmeleriyle iyi yerlere gelmek dileğiyle..

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İndirim siz satın aldığınız oyunu indirimli fiyata nasıl satacaksınız ? Ek gelir mutlaka vardır ?

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
İndirim siz satın aldığınız oyunu indirimli fiyata nasıl satacaksınız ? Ek gelir mutlaka vardır ?

Alınan oyunlar anlaşmalı olduğumuz yurt dışı oyun firmalarından özel olarak tarafımıza iletilmektedir. En düşük kâr marjı ile elimizde ki ürünler satışa sunulmaktadır.

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Açılışınızı bekliyorum ilk ben satın alıp vergi dairesine gidip satın aldım fakat faturam kesilmedi diye şikayet edeceğim. Oldu vallaha bizler vergi dairesinden ceza yiyelim siz vergi levhasız iş yapın @Alps sende satın al 2 türlü edelim

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben sadece Türk pazarından PlayStore'u kullanıyorum.
Siz Türk vatandaşı değil misiniz arkadaşım ?
Eğer bu sitede perakende bir satış yapılacak ise şahsi veya kurum ölçüsünde bir yapılandırma olmalıdır.

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ben sadece Türk pazarından PlayStore'u kullanıyorum.
Siz Türk vatandaşı değil misiniz arkadaşım ?
Eğer bu sitede perakende bir satış yapılacak ise şahsi veya kurum ölçüsünde bir yapılandırma olmalıdır.

Çok ciddiyim bu konuda başımı çok ağrıttılar halada ağrıtıyorlar halada gerek manevi gerek maddi sıkıntılar yaşıyorum
Bunlar vergisiz açsınlar direk ankara vergi ihbar dairesine gidip telefonlada değil direk elden şikayet dilekçemi vereceğim vermeyende en adi ****** olsun.
Bu konularda çok hassasım ben yandıysam herkes yanacak !

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aynı şekilde düşünüyorum.
Hosting işi ve bu tarz web perakendeciliğinde karşı taraf ne kadar resmi ne kadar profesyonel ise bunu ciddi ciddi meslek olarak düşünür.
Bakınız R10'da binlerce hosting firmasının tanıtımı var.
Bu konulardan 2011'e döndüğünüzde örneğin 100 konudan 95'i patlamış site suspend.
Aysima kalmış mesela.
Şuanda böyle bir durum var etrafta insanlar üç beş kazanırım diye açıyorlar.
Playstore tek geçerim kusura bakmayın oradan buradan Rus Steam, UPlay key toplayıp satmak etik değil.

Ekleme ;
Kredi kartı ile alışveriş güvenli olduğunu belirtmez.
birçok ikincil yoldan Sanal POS veren sistem var.
Kendi sicilinize kayıtlı bir Sanal POS yoksa güvenlik olayı tamamen düzmece.
Aynı şekilde ödeme kanalları olarak en güvenli sağlayıcılardan birisi 3Pay'dir.
Zaten ötesi Sanal POS'a girer. :)
Herkese de vermezler işin acı tarafı.

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Merhabalar,
Evet iki kişi gelmişsiniz burada konu baltalıyorsunuz, her neyse hiç bu meseleye değinmeyeceğim, kuyruk acınız var belli.
Biz rus key satmıyoruz, bunu belirteyim. Vergi olayına gelecek olursak. Her alış verişin faturası elektronik ortamda kesilmekte, fatura almak istiyorsanız zaten alış veriş yaparken seçeneği işaretliyorsunuz bizde faturanızı size yolluyoruz.
Ek olarak,
faturaların hepsi güncel olarak klasörlerimizde ofiste tutuluyor. Şikayet dilekçelerinizi iletebilirsiniz, bir durum olduğunda yasalar ile gerekli muhasebeci ekibimiz ilgilenecektir.
Eleştirileriniz için teşekkürler.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
İndirim siz alıp indirimli satacaksınız, ben hala nasıl kâr edeceğimizi düşünüyorum o_O

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tamam ozaman ben size sikayeti acacagim. Sizde siz hakli cikarsaniz bana tazminat davasi acma hakkina sahipsiniz. Bu konuya birdaha cevap vermeyecegim