Amansızlar üye alımları

• Konuyu başlatan MUHDE
  • Başlangıç tarihi

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Alp / 17 / SKU Delisi.
:C
Donanım konusunda grup kurmuşlar xD

@MUHDE Yaz sana oraya yahu ! :C
Öğrenci yazma öperim. :D
"Peletiye Paşkanı" yazabilirsin. :C

Son düzenleme:
M

MUHDE

Ziyaretçi
@MUHDE mühdüm seninle kafa adam nasıl olabilirim maddeler misin?

Her kişinin belirli tarzları vardır bu tarzlar karşıdaki kişi ile iletişim kurma şeyine gelince her kişinin kendine özel konuşma kaynaşma biçimleri samimi olunca ayrı konuşma biçimleri vardır bunları değiştirmen benim ile alakalı değil senin ile alakalı bir şey biraz büyüdüğünde anlayabilirsin 14+ yaş alımı kuralını bu yüzden koymuştum :(

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
@MUHDE Bu arada unutmadan şunu da yazayım:
BlackRains / 14,85 / PHP olur, HTML olur, C# olur, donanım bilgisi olur, bilgisayar toplamak olur, parça karşılaştırmak olur, yazılım bilgisi olur falan.. :sgül:

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kodlama hakkında gram bir şey bilsem katılırdım :olgun:.
Niye düz İngilizce ile yapmazlar ki şu kodlama dillerini. :(

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Her kişinin belirli tarzları vardır bu tarzlar karşıdaki kişi ile iletişim kurma şeyine gelince her kişinin kendine özel konuşma kaynaşma biçimleri samimi olunca ayrı konuşma biçimleri vardır bunları değiştirmen benim ile alakalı değil senin ile alakalı bir şey biraz büyüdüğünde anlayabilirsin 14+ yaş alımı kuralını bu yüzden koymuştum :(
15 yasindayim hadi beni alin :'(

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@MUHDE Bu arada unutmadan şunu da yazayım:
BlackRains / 14,85 / PHP olur, HTML olur, C# olur, donanım bilgisi olur, bilgisayar toplamak olur, parça karşılaştırmak olur, yazılım bilgisi olur falan.. :sgül:
Csharp pek desteklemiyiriz biraz performans özürlü bir dil sadece gui için yapılmış gibi ama bence yeterlü gibi .-.

SectionFire

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
yaş 20 yaşıma göre ergenimdir. Gerektiğinde çok resmi olur gereğinde 8 yaşında olurum yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar.
Yaşıma göre sesimde ergence çıkar beni gören 16 yaşında sanar sakallarım bile daha çıkmadı yeni yeni çenem tüylendi işte neyse ben uzaklaşayım burdan

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
yaş 20 yaşıma göre ergenimdir. Gerektiğinde çok resmi olur gereğinde 8 yaşında olurum yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar.
Yaşıma göre sesimde ergence çıkar beni gören 16 yaşında sanar sakallarım bile daha çıkmadı yeni yeni çenem tüylendi işte neyse ben uzaklaşayım burdan
Benden çok daha az sakallı. :(
En azından ben böyle salınca pis pis siyah siyah çıkıyor. :(
Adam komple sarı tüy. :(

LupanSxyen

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Grubunuzun Güzel İşler Yaptığını Görmek İsterim Fakat Güzel Bir Grup Olmak İstiyorsanız Pyhton Ve Android Dillerini Bilen Birilerini Bulursanız İyi Olur

M

MUHDE

Ziyaretçi
Grubunuzun Güzel İşler Yaptığını Görmek İsterim Fakat Güzel Bir Grup Olmak İstiyorsanız Pyhton Ve Android Dillerini Bilen Birilerini Bulursanız İyi Olur

Android telefonlar için yapılmış en bottan işletim sistemi benim gözümde sebebi ise ciddi anlamda yapıcaklarını kısıtlaması gönül isterki telefona xp atıp rahat edelim ama ilk düzgün (düzgün değil sadece öyle sanılıyor) android olduğu için çoğu telefon şirketi android i ana işletim sistemi gibi benimsediği için android önemli yoksa kendisi görülebilecek en kötü işletim sistemleri arasında

Python* güzel bir dil ancak windows üzerine python kurupta kullanılabildiği için bazı sorunlara yol açabiliyor bu sorunlar performans veya çalışan kodların çalışmaması ile örnek verebilir

Gerek yoktu ya alıma biz seçiyorduk tatlı üyeleri kendimiz *-*

Sen daha öğrencisin canüm :(