@MUHDE mühdüm seninle kafa adam nasıl olabilirim maddeler misin?
15 yasindayim hadi beni alin :'(Her kişinin belirli tarzları vardır bu tarzlar karşıdaki kişi ile iletişim kurma şeyine gelince her kişinin kendine özel konuşma kaynaşma biçimleri samimi olunca ayrı konuşma biçimleri vardır bunları değiştirmen benim ile alakalı değil senin ile alakalı bir şey biraz büyüdüğünde anlayabilirsin 14+ yaş alımı kuralını bu yüzden koymuştum![]()
Csharp pek desteklemiyiriz biraz performans özürlü bir dil sadece gui için yapılmış gibi ama bence yeterlü gibi .-.@MUHDE Bu arada unutmadan şunu da yazayım:
BlackRains / 14,85 / PHP olur, HTML olur, C# olur, donanım bilgisi olur, bilgisayar toplamak olur, parça karşılaştırmak olur, yazılım bilgisi olur falan..![]()
yarın kaçta açarsunTabikisi hamachi beklerim .-.
Benden çok daha az sakallı.yaş 20 yaşıma göre ergenimdir. Gerektiğinde çok resmi olur gereğinde 8 yaşında olurum yarışmaya katılan arkadaşlara başarılar.
Yaşıma göre sesimde ergence çıkar beni gören 16 yaşında sanar sakallarım bile daha çıkmadı yeni yeni çenem tüylendi işte neyse ben uzaklaşayım burdan
Ben PHP az biliyrrum HTML de biliyrum CSS de biliyrum hıhCsharp pek desteklemiyiriz biraz performans özürlü bir dil sadece gui için yapılmış gibi ama bence yeterlü gibi .-.
Bilmem sen beni ararsan daha iyi olur kontör + sim kartı yokyarın kaçta açarsun
Css ve html'i dildenmi sayıyırsın plsBen PHP az biliyrrum HTML de biliyrum CSS de biliyrum hıh![]()
Grubunuzun Güzel İşler Yaptığını Görmek İsterim Fakat Güzel Bir Grup Olmak İstiyorsanız Pyhton Ve Android Dillerini Bilen Birilerini Bulursanız İyi Olur
Gerek yoktu ya alıma biz seçiyorduk tatlı üyeleri kendimiz *-*