- En iyi cevaplar
- 0
Devrik cümleye bittim, kene oldumGerek yoktu ya alıma biz seçiyorduk tatlı üyeleri kendimiz *-*
Devrik cümleye bittim, kene oldumGerek yoktu ya alıma biz seçiyorduk tatlı üyeleri kendimiz *-*
Bu Dilleri Vermemin Sebebi Başlangıç İçin Güzel Ve Basit Olmalarıydı Kendinizi Geliştirdikçe C Dİline Kadar Yolu VarAndroid telefonlar için yapılmış en bottan işletim sistemi benim gözümde sebebi ise ciddi anlamda yapıcaklarını kısıtlaması gönül isterki telefona xp atıp rahat edelim ama ilk düzgün (düzgün değil sadece öyle sanılıyor) android olduğu için çoğu telefon şirketi android i ana işletim sistemi gibi benimsediği için android önemli yoksa kendisi görülebilecek en kötü işletim sistemleri arasında
Python* güzel bir dil ancak windows üzerine python kurupta kullanılabildiği için bazı sorunlara yol açabiliyor bu sorunlar performans veya çalışan kodların çalışmaması ile örnek verebilir
Cpp, Winsock ve birazda WinPCap biliyorum onları öğreneli çok olduBu Dilleri Vermemin Sebebi Başlangıç İçin Güzel Ve Basit Olmalarıydı Kendinizi Geliştirdikçe C Dİline Kadar Yolu Var
Bu Dilleri Vermemin Sebebi Başlangıç İçin Güzel Ve Basit Olmalarıydı Kendinizi Geliştirdikçe C Dİline Kadar Yolu Var
Muh yarin 13 gibi skype ac pls
Erenbulbulun senin yaptığın spam programıyla profilime yaptığı saldırı*Dil öğrenmek zor bir şey değil sonuçta internette her türlü bilgi mevcut cpp(C++) üzerinde yoğunlaştık @Vienicome adlı kişicik ile gerçi ben bir şey yapmıyorum o ayrı performans ve uyumluluk açısından sınırlama olmayışının v.s v.s bayağı güzel bir dil kendisi![]()
Beni de ağlara alır mısınız? Muhabbet ederim.Skype kullanmıyorum çok gereksiz özelliklere ve performans açısından özürlü bir program olduğu için vienicome den hamachi ağlarından yer iste o konu için![]()
Ama sen dediydin Toplama kampi icimm skype gel diyeSkype kullanmıyorum çok gereksiz özelliklere ve performans açısından özürlü bir program olduğu için vienicome den hamachi ağlarından yer iste o konu için![]()