Ne ima etmek istiyorsun ?Türkiyede Asgari Ücret / Açlık Sınırı v.b Araştır Sonra Crack Kullanmanın Yanlış Olduğunu Söyle Bana.
Türklere Yapma Dersin İnadına Yaparlar Boşuna Uğraşma.Benim kullanıcı adımla 5'den fazla sunucuya girmiş adam "Ben buranın kurucusuyum ben şeyim....." diye diye herkes benden nefret etti. İnandıramıyorum oda var.
Premium olmayan arkadaşlar; Bir türk premium çarının kullanıcı adıyla oynamayın, yabancı premium adlarla ilgilenseniz :/
Boşuna konuşma.Ben crack'li bir oyuncu olarak, bu okul senesi bittiği anda premium alacağım, mcskinsearch kullananlardan nefret ederim. Madem almıyorsun skinin de olmasın. Oynadın da skini kaldı sanki. Bir de hani o premiumlar o kadar para veriyor ki sen hiç vermiyorsun onun hakkı senin değil. İlle de skinim olsun diyorsan da git paşa paşa al premium'u.
Ways ?Premiumlarda skin yapmasın o.o
Minecraft'ın ne kadar pahalı olduğunu herkes biliyor kardeş sen kalkmış ekmekten bahsediyorsun onu bulamayanlarda var hangi rahatlıkla söylüyorsun bunu her şey oyun değil emin ol bundan ayrıca aynı fiyata daha güzel oyunlar alınabilir kalkıp multiplayer'ının bile crackta oynanabildiği bir oyuna para vermeye gerek yokBoşuna konuşma.
Bunu ben 1000 kez söyledim. Cevapları şunlardı :
__ Biz fakiriz.
__ Zenginsen sen al bize.
Sanki ekmek bulamıyorlar fakirler miş. Hayır gidip ihtiyacın olan bir şeyi çaldın diyelim. Biz fakiriz diye eğlence parkında bilet çalmaya eş değer bir şey bu.
İlla beni burada konuşturacaksın dimi ?Boşuna konuşma.
Bunu ben 1000 kez söyledim. Cevapları şunlardı :
__ Biz fakiriz.
__ Zenginsen sen al bize.
Sanki ekmek bulamıyorlar fakirler miş. Hayır gidip ihtiyacın olan bir şeyi çaldın diyelim. Biz fakiriz diye eğlence parkında bilet çalmaya eş değer bir şey bu.
ben cracklı oynuyorum ama kimsenin hesabına girmiyorum skinden banane bizimde kredi kartımız olsun inial kartımız olsun alıcam ben yoksa niye kalayım hesap kartı var babamın o yüzden birde kapatmış kredi kartını ya diyorum ikna etmeye çalışıyorum yok haciz gelir bu şu gelir diyor ne yapayım da ikna edeyim ki para da sorun değil sorun ikna edememem