Alamut | Prince of Persia Sand of Time | Ronin Build Team |

Beğendiniz mi ?

• Evet

Kullanılan: 57 76.0%
  • Hayır

Kullanılan: 19 25.3%

• Kullanılan toplam oy
    75
  • Anket kapatılmış .

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Videoyu çeken kişi tamamen rezil keske hiç paylaşmasaydınız videoyu. Shadersiz daha iyi bi gölge efektleri ile çekebilirdiniz. yapı iyi olmus +1

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Önce sizin bu yapınıza bakıyorum sonra gidip mc'de yaptığım eve bakıyorum sonra Minecraft'ı bırakasım geliyor

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
ehehehe yapamıyorsun işini sinirlenmene gerek yok :/
Takimda build,java,redstone,sponsorluk isleri,worldedit ve photoshop gibi alanlarda uzman kişiler mevcut
Fakat video konusunda pek yetenekli biri yok maalesef
Kitabın dışı içiyle bir değil
Boş laf yapma uzaklas burdan

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alps

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Video hususu garip bir olay arkadaşlar.
Biraz özel efekt ve yüksek seviyedeki shader'lar ile R9 270X hatta ve hatta GTX 770'de bile biraz sorun yaşadım.
Bu kadar dikkatli bir biçimde eleştiri yapmanız acı verici ve küçük düşürücü bir durum.
Madem beğenmediniz bir şeyin ucundan tutup tavsiye de bulunun kuru eleştiri yaparak kendinizi küçük düşürmeyin.
Bende anlamam bu video işlerinden çok bu yüzden pek eleştiremiyorum.
Bu arkadaşlar kurumsal ölçüde yapsalar bu işi herkes vurur eder.
Ama para kazanmıyorlar hobi için yapıyorlar siz görün diye sosyal bir ortamda bu tarz paylaşımlar yapıyorlar.
Adamlar hobi için yaparken sizin gelip "Build iyi video kötü adasdadwdas" yazmanız acı verici bir durum ha ;
"Video kötü olmuş şu program ve şu efektler ile yapsanız şurayı şu açıdan alsanız daha güzel olurdu." deseniz eyvallah bende bir beğeni geçerim yararlı bilgidir sonuçta.
Ama kuru eleştiri para kazanılmayan bir işte çok kötü bir durum.

L

LifeTaker

Ziyaretçi
ehehehe yapamıyorsun işini sinirlenmene gerek yok :/
İşimi mi?! İşim yapı yapmak (ki o da işim değil hobi meselesi de neyse) ben konu daha zengin gözüksün diye karşılık beklemeden video hazırlayayım (ki 2. sinematiğim olur kendisi) sen gelip saçma sapan yorum at. Oldu eyvallah ona da eyvallah

KeremTokgz

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Takimda build,java,redstone,sponsorluk isleri,worldedit ve photoshop gibi alanlarda uzman kişiler mevcut
Fakat video konusunda pek yetenekli biri yok maalesef
Kitabın dışı içiyle bir değil
Boş laf yapma uzaklas burdan

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İşimi mi?! İşim yapı yapmak (ki o da işim değil hobi meselesi de neyse) ben konu daha zengin gözüksün diye karşılık beklemeden video hazırlayayım (ki 2. sinematiğim olur kendisi) sen gelip saçma sapan yorum at. Oldu eyvallah ona da eyvallah
RoninCiler pek sinirli cıktı ehehe Bilmiyoruz deseniz anlicamda yediremiyorsunuz be genclik ^^