KeremTokgz
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Videoyu çeken kişi tamamen rezil keske hiç paylaşmasaydınız videoyu. Shadersiz daha iyi bi gölge efektleri ile çekebilirdiniz. yapı iyi olmus +1
Neden eziyorsun ki yaparsın zamanla, emek olmadan yemek olmazÖnce sizin bu yapınıza bakıyorum sonra gidip mc'de yaptığım eve bakıyorum sonra Minecraft'ı bırakasım geliyor
İnşallah ama gerçekten ellerinize sağlık çok güzel olmuşNeden eziyorsun ki yaparsın zamanla, emek olmadan yemek olmaz
Teşekkür ederiz.İnşallah ama gerçekten ellerinize sağlık çok güzel olmuş
Sen çekte nasıl oluyor görelim. Bir yapıyıda kıskandığınızdan kötü yorum atmayın adamlar iyi yapmış tebrik et geç. İşi uzatmaehehehe yapamıyorsun işini sinirlenmene gerek yok :/
Takimda build,java,redstone,sponsorluk isleri,worldedit ve photoshop gibi alanlarda uzman kişiler mevcutehehehe yapamıyorsun işini sinirlenmene gerek yok :/
İşimi mi?! İşim yapı yapmak (ki o da işim değil hobi meselesi de neyse) ben konu daha zengin gözüksün diye karşılık beklemeden video hazırlayayım (ki 2. sinematiğim olur kendisi) sen gelip saçma sapan yorum at. Oldu eyvallah ona da eyvallahehehehe yapamıyorsun işini sinirlenmene gerek yok :/
Takimda build,java,redstone,sponsorluk isleri,worldedit ve photoshop gibi alanlarda uzman kişiler mevcut
Fakat video konusunda pek yetenekli biri yok maalesef
Kitabın dışı içiyle bir değil
Boş laf yapma uzaklas burdan
LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
RoninCiler pek sinirli cıktı ehehe Bilmiyoruz deseniz anlicamda yediremiyorsunuz be genclik ^^İşimi mi?! İşim yapı yapmak (ki o da işim değil hobi meselesi de neyse) ben konu daha zengin gözüksün diye karşılık beklemeden video hazırlayayım (ki 2. sinematiğim olur kendisi) sen gelip saçma sapan yorum at. Oldu eyvallah ona da eyvallah
Banlatmaya çalışıyo gençler sakin olunRoninCiler pek sinirli cıktı ehehe Bilmiyoruz deseniz anlicamda yediremiyorsunuz be genclik ^^
Adam açık açık Hobi olarak yaptım dedi Saçmalıyosun sus benceRoninCiler pek sinirli cıktı ehehe Bilmiyoruz deseniz anlicamda yediremiyorsunuz be genclik ^^
Peki abi[DOUBLEPOST=1417201219,1417200950][/DOUBLEPOST]RoninCiler pek sinirli cıktı ehehe Bilmiyoruz deseniz anlicamda yediremiyorsunuz be genclik ^^