Yeni açılacak hub sunucu | Multi-Lobi

BOZGUN

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir kaç arkadaş ile eski forumun anısına bir forum açma kararı aldık, bu forumumuza destek olmaı için hub sunucu açtım pluginler, sunucular vs. fakat tek eksik olan şey çift lobi plugini. Lobi1 dolu olunca lobi2'ye atacak bunu yapmamız mümkün müdür?

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Kod:
options:
    sergun26.lobi.maksimum: 40
on join:
    if {sergun26.lobi.oyuncu.sayi} is lower than {@sergun26.lobi.maksimum}
        add 1 to {sergun26.lobi.oyuncu.sayi}
        stop

else:
        execute player command "/server lobi2"
        stop

on disconnect:
    subtract 1 from {sergun26.lobi.oyuncu.sayi}

Bungeecord kurup yapabilirsiniz.
Mantığı şu şekilde;
Oyuna katılınca oyuncu sayısını belirttiğimiz değerden büyük olup olmadığını kontrol ediyor, değil ise 1 ekleyerek online oyuncu sayısını arttırıyor.
Büyük ise bungecoord komutu kullandırttırıyor. Maksimum ayarını 1. lobiniz 45 kişilik ise 40 yapın, arada aynı anda girenler olabilir.

Ekleme: Forumu bırakmıştım nickim düzelene kadar dayanamadım :'( @KadirBerk @Iskekorowakurwa @Iskefiyeli18

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Skript ile yapılabilir yalnız. Permissionları ayarlayarak herkesin dolu servere girebilmesini sağlarsınız. Belli kişi sayısından sonra da girenleri lobby2'ye aktarırsınız.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Skript ile yapılabilir yalnız. Permissionları ayarlayarak herkesin dolu servere girebilmesini sağlarsınız. Belli kişi sayısından sonra da girenleri lobby2'ye aktarırsınız.
Kod:
options:
    sergun26.lobi.maksimum: 40
on join:
    if {sergun26.lobi.oyuncu.sayi} is lower than {@sergun26.lobi.maksimum}
        add 1 to {sergun26.lobi.oyuncu.sayi}
        stop

else:
        execute player command "/server lobi2"
        stop

on disconnect:
    subtract 1 from {sergun26.lobi.oyuncu.sayi}

Bungeecord kurup yapabilirsiniz.
Mantığı şu şekilde;
Oyuna katılınca oyuncu sayısını belirttiğimiz değerden büyük olup olmadığını kontrol ediyor, değil ise 1 ekleyerek oyuncu sayısını arttırıyor.
Büyük ise bungecoord komutu kullandırttırıyor. Maksimum ayarını 1. lobiniz 45 kişilik ise 40 yapın, arada aynı anda girenler olabilir.

Ekleme: Forumu bırakmıştım nickim düzelene kadar dayanamadım :'( @KadirBerk @Iskekorowakurwa