MinecraftLines Uçağı (AirLines Plane) + Yapım Aşamaları

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sana uçak yaptığını söylüyor mu ? Söylüyor
Uçağa benzemiyorsa bile uçak olduğunu biliyorsun.
Belki elinden bu gelmiştir. Buna geliştirilmeli kötü diyip geçmen gerekirdi ozaman
Bana sadece Uçak yaptığını söylüyor ancak ben uçağa benzer bir şey görmüyorum o zaman ben sana uçtuğumu söyleyeyim ama uçamayayım olur mu öyle şey[DOUBLEPOST=1417017997,1417017914][/DOUBLEPOST]@Camon32 ya nereden yaptın şu uçağı olay çıktı :D

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bana sadece Uçak yaptığını söylüyor ancak ben uçağa benze bir şey görmüyorum o zaman ben sana uçtuğumu söyleyeyim ama uçamayayım olur mu öyle şey
Bu oyunda ağaç uçuyorda uçak uçmuyor ?
Bu oyunun en güzel yönü.
Bu sence gerçekte olacak bir şey mi ? Hayır.
Yani burdan çıkaracağımız şey şu: Minecraftta her şey olur önemli olan görüntüsüdür.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu oyunda ağaç uçuyorda uçak uçmuyor ?
Bu oyunun en güzel yönü.
Bu sence gerçekte olacak bir şey mi ? Hayır.
Yani burdan çıkaracağımız şey şu: Minecraftta her şey olur önemli olan görüntüsüdür.
Ve görüntüsü de berbatsa istediğimiz gibi eleştirebiliriz ^^
Fark ettiysen ben orada yünden güzel olmuyor daha gerçekçi bir texture pack ile demir blok kullanarak daha güzel yapabilirsin dedim ^^

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ve görüntüsü de berbatsa istediğimiz gibi eleştirebiliriz ^^
Fark ettiysen ben orada yünden güzel olmuyor daha gerçekçi bir texture pack ile demir blok kullanarak daha güzel yapabilirsin dedim ^^
Benim de dediğim şey bu görüntüsü hoşumuza gitmedi eleştirimizi yaptık suç mu
Oysh bu biraz ağır kaçtı.
Ben diskalifiye oldum burayı terk ediyorum kalan yarışmacılarla devam edebilirsiniz.
Topukladı*

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Eger oyle olsaydi "yunden ucak ucmaz ki yeaa" diye sacma bir elestiri yapmazdiniz.
Tamam da konuya buradan bakma biraz ccümle hakkında düşün yün uçak uçmaz ve yünden uçak da olmaz yani akıl var mantık var sabahtan beri tekrarlıyorum önümüze adı ''Uçak'' olan bir yapı koymuş madem adı uçak şekli de uçağa benzesin dizaynı ve geri kalan her şeyi sonuçta adı ''UÇAK'' sa eğer bize onun uçak olduğnuu hissettirsin ''Ooo çok güzel olmuş tıpkı uçak gibi ellerine sağlık'' falan diyebilelim.[DOUBLEPOST=1417018575,1417018453][/DOUBLEPOST]
Yapıyı eleştirmeyeceğim sadece bu link buraya bırakıyorum
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ben bunun üzerine daha fazla konuşamam en doğru cevap verilmiş ve adam yapı hakkında tek bir kelime dahi etmedi helal olsun sabahtan beri anlatamaya çalıştığım şeyi anlattı.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Tamam da konuya buradan bakma biraz ccümle hakkında düşün yün uçak uçmaz ve yünden uçak da olmaz yani akıl var mantık var sabahtan beri tekrarlıyorum önümüze adı ''Uçak'' olan bir yapı koymuş madem adı uçak şekli de uçağa benzesin dizaynı ve geri kalan her şeyi sonuçta adı ''UÇAK'' sa eğer bize onun uçak olduğnuu hissettirsin ''Ooo çok güzel olmuş tıpkı uçak gibi ellerine sağlık'' falan
Anladim ne demek istedigini. Bizim su anda uzerinde tartistigimiz sey ucagin sekli degil. Blogun yun olmasi. Build yaparken blogun turunu dikkate almayin, unutun. Demir blogun dokusu kare kare. Oyle bir ucak hicbir zaman var olmadi. Ama yunun dokusu duze yakin beyaz. Daha uygun. Doku paketine de gerek yok. Demir blogu daha az gercekci olurdu.
Sabahtan beri anlatmaya calistigin sey mi? Farkindaysan o ucak lacivert yunden yapilmis.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Daha çok özel jet gibi olmuş, şekilsiz. Rokete de benzemiş. 10/4

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
Yani "yunden ucak olmaz" diyen birini savunup da yunden yapilmis baska bir ucagi ornek gostermen cok sacma.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anladim ne demek istedigini. Bizim su anda uzerinde tartistigimiz sey ucagin sekli degil. Blogun yun olmasi. Build yaparken blogun turunu dikkate almayin, unutun. Demir blogun dokusu kare kare. Oyle bir ucak hicbir zaman var olmadi. Ama yunun dokusu duze yakin beyaz. Daha uygun. Doku paketine de gerek yok. Demir blogu daha az gercekci olurdu.
Sabahtan beri anlatmaya calistigin sey mi? Farkindaysan o ucak lacivert yunden yapilmis.
Sadece lacivert uçağı kast etmiyorum bu 1
Yün yerine kuvars bloğu kullanabilirdi bu 2
Ayrıca o ''Uçak'' mevzusu şöyle mesela sen bana bu bir ağaç dersin ama ağacı kahverengi yünden yaparsın o zaman o yünün dokusu uymaz değil mi ya da bu bir mağara dersin taş yerine gri başka bir blok ile yaparsın olay bu yani kuvarsdan yapsın ve doku paketi kullanıp demir ile yapsın sorun çözülsün olay bu

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Minecraftta gerçekçi görünmesini istemen bence çok yanlış :/
Minecraftta gerçeklik istiyorsan kendin yapabilirsin mesela.

Kaan'ında dediği gibi redstonedan motor yaparsın demirden uçak yapabilirsin.
Bu oyunda herkes istediğini yapabilir.
_________
İlla gerçekçi olmasına gerek yoktur. Gerçekçilik istiyorsan git garrys moda orda yap uçağını arabanı
Garry's modda altımıza eşya koyup uçabiliyuruz pls tek elle dürüm yerken gönderildi hata olabilir