I
Iskekorowakurwa
Ziyaretçi
Bir onceki mesajimi oku lutfen.Bak yorumları oku diyorum Red dedi ki ''Demir bloğu ile ve güzel bir doku paketi ile daha güzle olabilir''
Bir onceki mesajimi oku lutfen.Bak yorumları oku diyorum Red dedi ki ''Demir bloğu ile ve güzel bir doku paketi ile daha güzle olabilir''
Bana sadece Uçak yaptığını söylüyor ancak ben uçağa benzer bir şey görmüyorum o zaman ben sana uçtuğumu söyleyeyim ama uçamayayım olur mu öyle şey[DOUBLEPOST=1417017997,1417017914][/DOUBLEPOST]@Camon32 ya nereden yaptın şu uçağı olay çıktıSana uçak yaptığını söylüyor mu ? Söylüyor
Uçağa benzemiyorsa bile uçak olduğunu biliyorsun.
Belki elinden bu gelmiştir. Buna geliştirilmeli kötü diyip geçmen gerekirdi ozaman
Bu oyunda ağaç uçuyorda uçak uçmuyor ?Bana sadece Uçak yaptığını söylüyor ancak ben uçağa benze bir şey görmüyorum o zaman ben sana uçtuğumu söyleyeyim ama uçamayayım olur mu öyle şey
Ve görüntüsü de berbatsa istediğimiz gibi eleştirebiliriz ^^Bu oyunda ağaç uçuyorda uçak uçmuyor ?
Bu oyunun en güzel yönü.
Bu sence gerçekte olacak bir şey mi ? Hayır.
Yani burdan çıkaracağımız şey şu: Minecraftta her şey olur önemli olan görüntüsüdür.
Benim de dediğim şey bu görüntüsü hoşumuza gitmedi eleştirimizi yaptık suç muBu oyunda ağaç uçuyorda uçak uçmuyor ?
Bu oyunun en güzel yönü.
Bu sence gerçekte olacak bir şey mi ? Hayır.
Yani burdan çıkaracağımız şey şu: Minecraftta her şey olur önemli olan görüntüsüdür.
Ve görüntüsü de berbatsa istediğimiz gibi eleştirebiliriz ^^
Fark ettiysen ben orada yünden güzel olmuyor daha gerçekçi bir texture pack ile demir blok kullanarak daha güzel yapabilirsin dedim ^^
Oysh bu biraz ağır kaçtı.Benim de dediğim şey bu görüntüsü hoşumuza gitmedi eleştirimizi yaptık suç mu
Eger oyle olsaydi "yunden ucak ucmaz ki yeaa" diye sacma bir elestiri yapmazdiniz.İşte bizimde görünümü hoşumuza gitmedi belki nereden biliyorsun
Tamam da konuya buradan bakma biraz ccümle hakkında düşün yün uçak uçmaz ve yünden uçak da olmaz yani akıl var mantık var sabahtan beri tekrarlıyorum önümüze adı ''Uçak'' olan bir yapı koymuş madem adı uçak şekli de uçağa benzesin dizaynı ve geri kalan her şeyi sonuçta adı ''UÇAK'' sa eğer bize onun uçak olduğnuu hissettirsin ''Ooo çok güzel olmuş tıpkı uçak gibi ellerine sağlık'' falan diyebilelim.[DOUBLEPOST=1417018575,1417018453][/DOUBLEPOST]Eger oyle olsaydi "yunden ucak ucmaz ki yeaa" diye sacma bir elestiri yapmazdiniz.
Ben bunun üzerine daha fazla konuşamam en doğru cevap verilmiş ve adam yapı hakkında tek bir kelime dahi etmedi helal olsun sabahtan beri anlatamaya çalıştığım şeyi anlattı.Yapıyı eleştirmeyeceğim sadece bu link buraya bırakıyorumLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Anladim ne demek istedigini. Bizim su anda uzerinde tartistigimiz sey ucagin sekli degil. Blogun yun olmasi. Build yaparken blogun turunu dikkate almayin, unutun. Demir blogun dokusu kare kare. Oyle bir ucak hicbir zaman var olmadi. Ama yunun dokusu duze yakin beyaz. Daha uygun. Doku paketine de gerek yok. Demir blogu daha az gercekci olurdu.Tamam da konuya buradan bakma biraz ccümle hakkında düşün yün uçak uçmaz ve yünden uçak da olmaz yani akıl var mantık var sabahtan beri tekrarlıyorum önümüze adı ''Uçak'' olan bir yapı koymuş madem adı uçak şekli de uçağa benzesin dizaynı ve geri kalan her şeyi sonuçta adı ''UÇAK'' sa eğer bize onun uçak olduğnuu hissettirsin ''Ooo çok güzel olmuş tıpkı uçak gibi ellerine sağlık'' falan
Sadece lacivert uçağı kast etmiyorum bu 1Anladim ne demek istedigini. Bizim su anda uzerinde tartistigimiz sey ucagin sekli degil. Blogun yun olmasi. Build yaparken blogun turunu dikkate almayin, unutun. Demir blogun dokusu kare kare. Oyle bir ucak hicbir zaman var olmadi. Ama yunun dokusu duze yakin beyaz. Daha uygun. Doku paketine de gerek yok. Demir blogu daha az gercekci olurdu.
Sabahtan beri anlatmaya calistigin sey mi? Farkindaysan o ucak lacivert yunden yapilmis.
Garry's modda altımıza eşya koyup uçabiliyuruz pls tek elle dürüm yerken gönderildi hata olabilirMinecraftta gerçekçi görünmesini istemen bence çok yanlış :/
Minecraftta gerçeklik istiyorsan kendin yapabilirsin mesela.
Kaan'ında dediği gibi redstonedan motor yaparsın demirden uçak yapabilirsin.
Bu oyunda herkes istediğini yapabilir.
_________
İlla gerçekçi olmasına gerek yoktur. Gerçekçilik istiyorsan git garrys moda orda yap uçağını arabanı