Yeni açılacak hub sunucu | Multi-Lobi

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Skriptlik iş değil bu plugin ile olur ancak.
Bungeecord proxy üzerine plugin ekleyerek yapabilirsin bunu.[DOUBLEPOST=1416947402,1416947222][/DOUBLEPOST]
Kod:
options:
    sergun26.lobi.maksimum: 40
on join:
    if {sergun26.lobi.oyuncu.sayi} is lower than {@sergun26.lobi.maksimum}
        add 1 to {sergun26.lobi.oyuncu.sayi}
        stop

else:
        execute player command "/server lobi2"
        stop

on disconnect:
    subtract 1 from {sergun26.lobi.oyuncu.sayi}

Bungeecord kurup yapabilirsiniz.
Mantığı şu şekilde;
Oyuna katılınca oyuncu sayısını belirttiğimiz değerden büyük olup olmadığını kontrol ediyor, değil ise 1 ekleyerek online oyuncu sayısını arttırıyor.
Büyük ise bungecoord komutu kullandırttırıyor. Maksimum ayarını 1. lobiniz 45 kişilik ise 40 yapın, arada aynı anda girenler olabilir.

Ekleme: Forumu bırakmıştım nickim düzelene kadar dayanamadım :'( @KadirBerk @Iskekorowakurwa @Iskefiyeli18
Bu kod ile yapılamaz nedeni ise adam lobi serverine gittiğinde cakmalobi serverinden çıkış yapıyor
on disconnect:
bu kod çıkış yaptığın eksiltiyor hiç lobi2 ye atmaz çünkü sayı yükselmiyor.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Skriptlik iş değil bu plugin ile olur ancak.
Bungeecord proxy üzerine plugin ekleyerek yapabilirsin bunu.[DOUBLEPOST=1416947402,1416947222][/DOUBLEPOST]
Bu kod ile yapılamaz nedeni ise adam lobi serverine gittiğinde cakmalobi serverinden çıkış yapıyor
on disconnect:
bu kod çıkış yaptığın eksiltiyor hiç lobi2 ye atmaz çünkü sayı yükselmiyor.
Sen olayı anlamamışsın. Bungeecord komutu ile yaptım, çalışır. Çakmalobi'ye falan da gerek yok. Analobiye bunu yüklüyorsunuz, maksimum ayarını analobi 45 kişilik ise 40, 100 ise 95 yapıyorsunuz oluyor.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen olayı anlamamışsın. Bungeecord komutu ile yaptım, çalışır. Çakmalobi'ye falan da gerek yok. Analobiye bunu yüklüyorsunuz, maksimum ayarını analobi 45 kişilik ise 40, 100 ise 95 yapıyorsunuz oluyor.
Pardon ben oradaki elseyi görmemişim :D
Ama bu yöntemde yine çok iyi performans alamazsın nedeni ise diyelim 40 kişilik yaptın 40 kişi doldu 41 kişi o servere giriyor yine öbür serverere aktarılıyor ama bungeecorda özel plugin ile yapılırsa direk lobi 2 ye aktarılır.

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Pardon ben oradaki elseyi görmemişim :D
Ama bu yöntemde yine çok iyi performans alamazsın nedeni ise diyelim 40 kişilik yaptın 40 kişi doldu 41 kişi o servere giriyor yine öbür serverere aktarılıyor ama bungeecorda özel plugin ile yapılırsa direk lobi 2 ye aktarılır.
O mu kolay bu mu kolay pls :'( Hayır öyle bir olay yok. Performans sıkıntısı olmaz. Yazdım lobi sunucunuz 45 kişilik ise 40 yapın diye pay bırakın diye.

emrah4434

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
O mu kolay bu mu kolay pls :'( Hayır öyle bir olay yok. Performans sıkıntısı olmaz. Yazdım lobi sunucunuz 45 kişilik ise 40 yapın diye pay bırakın diye.
Bu daha kolay hem lobi komutunu çalıştırıyor hemde multilobi yapıyor plugin.Hemde kişi sayılarını kaç tane lobi varsa ona göre otomatik olarak ayarlıyor.