Forumİmamı
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
yani güzel bir ekran kartımmı var ?Malesef değil.Mesela gtx 480 gtx 750 ti ile aynı performansı veriyor.Fakat kötü yanı eski mimari olması ve çok güç tüketmesi.
yani güzel bir ekran kartımmı var ?Malesef değil.Mesela gtx 480 gtx 750 ti ile aynı performansı veriyor.Fakat kötü yanı eski mimari olması ve çok güç tüketmesi.
bf3'ü en düşükte açar öyle diyim ben sanayani güzel bir ekran kartımmı var ?
Tam bilmiyorum ama benchmark testleri bak derim.yani güzel bir ekran kartımmı var ?
Tam bilmiyorum ama benchmark testleri bak derim.
bf3'ü en düşükte açar öyle diyim ben sana![]()
Hangi oyunları oynuyacağına bağlı.işlemci i3 2120 3.30 Ghz iyimi
o_O Sen 750ti gibi çalışıyor 480 deyince e haliyle benimki kadar kötü oluyor sanmıştım pls :'(Nuuuu low değil.
Benim gt635m orta ayarlarda açıyor plsbf3'ü en düşükte açar öyle diyim ben sana![]()
r hd 3450 very low da açıyor pls :'(Benim gt635m orta ayarlarda açıyor pls
Hani pc toplayacaktın o kadar öneri yapmıştık @Alps'le pls :'(r hd 3450 very low da açıyor pls :'(
Alucum da peder diretiyor :'( oysa 10 gün öncesine kadar alıciz demişti :'(Hani pc toplayacaktın o kadar öneri yapmıştık @Alps'le pls :'(
Bak sana tavsiyeAlucum da peder diretiyor :'( oysa 10 gün öncesine kadar alıciz demişti :'(
şunu unutma genç metaller ısındıkça iletkenlikleri azalır. Performans düşer. İkisini de aynı sıcaklıkta düşünürsen yanlış olur. senin dediğin iphone 6 nexus 4 ile aynı demek gibiMalesef değil.Mesela gtx 480 gtx 750 ti ile aynı performansı veriyor.Fakat kötü yanı eski mimari olması ve çok güç tüketmesi.
Doğru didin la. Ama son zamanlar kardeşim biraz fazla kızdırdı pederi :'( Hiç almayabilir de :'(Bak sana tavsiye
Cpu fanı çıkar.Bf3 ultra ayarlara çek 2 3 saat oyna.Sona cpu yansın.Sonrada new computer :'(
Ve mutlu son.
Alacağın sistemi bi tam atsana.Belki bi değişiklik yaparızDoğru didin la. Ama son zamanlar kardeşim biraz fazla kızdırdı pederi :'( Hiç almayabilir de :'(
FX X6 6300 işlemciAlacağın sistemi bi tam atsana.Belki bi değişiklik yaparız![]()