S
Sergunkorowakurwa
Ziyaretçi
1.4 eskü sürüm kuruyor pülüsFTP dizinine Mybb veya benzeri bir yazılım kuru database ayarlarını girerek kurulum yapmak zor değil pls :'( Hatta çoğu cpanellde hazıl script bile var![]()
1.4 eskü sürüm kuruyor pülüsFTP dizinine Mybb veya benzeri bir yazılım kuru database ayarlarını girerek kurulum yapmak zor değil pls :'( Hatta çoğu cpanellde hazıl script bile var![]()
Burası neden böyle aşırı samimi bir ortama döndü ki :'(1.4 eskü sürüm kuruyor pülüs
Ben ne bileyimBurası neden böyle aşırı samimi bir ortama döndü ki :'(
Neden hep aynı cevabı veriyorsun :'(Ben ne bileyim![]()
Ben ne bileyimNeden hep aynı cevabı veriyorsun :'(
Ekledim, hala kabul etmedin. 1.5 saat önce ekledim.@Sergunkorowakurwa skype eklersen konuşuruz
Gel bedavaya yapayım sana sevabına. Forum gibi 2 dakkalık bir scripte para verilmez.
Aynı olmayacakmı. Güldürme beni senin yaptıgın script buglarla dolu olacaktır. Mybb Xenforo VBullettin gibi scriptler ile tema yaparak arkadaşın istedigi hale kolaylıkla getirilebilir.Hazır script kullanarak yaptığın forumla benim elimle yazdığım forumun kalitesi aynı olmayacaktır. Arkadaş istediği gibi yaptırmak istiyor scripti istediği hale getirmek uzun zamanını alır ve script yazmak scripti en baştan editlemekten daha iyidir.