Küçük Bir Foruma İhtiyacım Var

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba, sizin için bu forumu istediğiniz şekilde yazabilirim.
Üstelik çok ucuz bir fiyat dahilinde.
@emreesen504
Bulamazsanız @TGbcoderTG diye aramayı deneyin.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gel bedavaya yapayım sana sevabına. Forum gibi 2 dakkalık bir scripte para verilmez.

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gel bedavaya yapayım sana sevabına. Forum gibi 2 dakkalık bir scripte para verilmez.

Hazır script kullanarak yaptığın forumla benim elimle yazdığım forumun kalitesi aynı olmayacaktır. Arkadaş istediği gibi yaptırmak istiyor scripti istediği hale getirmek uzun zamanını alır ve script yazmak scripti en baştan editlemekten daha iyidir.

Korkak Adam

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hazır script kullanarak yaptığın forumla benim elimle yazdığım forumun kalitesi aynı olmayacaktır. Arkadaş istediği gibi yaptırmak istiyor scripti istediği hale getirmek uzun zamanını alır ve script yazmak scripti en baştan editlemekten daha iyidir.
Aynı olmayacakmı. Güldürme beni senin yaptıgın script buglarla dolu olacaktır. Mybb Xenforo VBullettin gibi scriptler ile tema yaparak arkadaşın istedigi hale kolaylıkla getirilebilir.

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Buglarla dolu olacağını da nerden çıkarıyorsun?
Öncelikle bug olabilmesi için session değişkenlerinde aksilik yapmam, kodları mantıklı olarak yazmamam, şaşırmam, kafamın karışması vb. gibi sebepler gerekli sen hazır kullandın diyelim. Bu herkesin yaptığı bir şey ben kişiye özel hazırlarken sen herkesin kullanabildiği birşeyi hazır kodla yapmaya çalışıyorsun. Bu ona kendini özel hissettirir.