Rylecls_75 & JusticeWhips l Rosario Castle l Hang Island

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
ha ha ha :) Gereksiz eleştirin yüzünden teşekkürler.Evet üst tarafı 3 duvar
Burak yine karışmak istemiyorum ama forumda konu açıyorsanız insanlardan her türlü eleştiri gelebileceğini unutmayın.
Sırf böyle bir tepki verme diye "ben yorum yapıp gidicem" yazmış arkadaş.
Ben ne sonra egon baya gelişmiş aferin .dd

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

L

LifeTaker

Ziyaretçi
1- Muhalefet olmak için konuşanlar sussun lütfen ^^
2- @Rylecls_75 kaç defa daha uyarmam gerek yapmayın şunu artık.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Resimlerden anladığım kadarıyla güzel bir çalışma ancak konunun ilk sayfasından başlayıp bu sayfaya kadar ronin in konuşmasından dolayı ben hayır diyorum :(

Cidden her konunuzda bu olay var biriniz konuyu açsın diğer ronin üyeleri beğensin yorum yapmasın bu sayfaya kadar lifetaker glyphl justicewhip doldurmuş her yeri sanki hele justicewhip in 2 3 sayfadaki atarları ayrı mesele konu sahibi yerine konuşmuş mübarek bu kadar paranoyak olmayın bütün takımdan roninin yapılarına atılan mesajlar sadece sizin düzensizliğinizi gösteriyor skype falan yok sanırsam sizde özel mesaj durumu veya :(

Ronin üyeleri birbiri ile konuşurken özel mesaj veya skypeden konuşmalı birbirlerinin yapıt konuşmalarından birbirlerinin mesajlarını alıntı yaparak cevap vermemeli cidden rezil oluyorsunuz :(

L

LifeTaker

Ziyaretçi
Resimlerden anladığım kadarıyla güzel bir çalışma ancak konunun ilk sayfasından başlayıp bu sayfaya kadar ronin in konuşmasından dolayı ben hayır diyorum :(

Cidden her konunuzda bu olay var biriniz konuyu açsın diğer ronin üyeleri beğensin yorum yapmasın bu sayfaya kadar lifetaker glyphl justicewhip doldurmuş her yeri sanki hele justicewhip in 2 3 sayfadaki atarları ayrı mesele konu sahibi yerine konuşmuş mübarek bu kadar paranoyak olmayın bütün takımdan roninin yapılarına atılan mesajlar sadece sizin düzensizliğinizi gösteriyor skype falan yok sanırsam sizde özel mesaj durumu veya :(

Ronin üyeleri birbiri ile konuşurken özel mesaj veya skypeden konuşmalı birbirlerinin yapıt konuşmalarından birbirlerinin mesajlarını alıntı yaparak cevap vermemeli cidden rezil oluyorsunuz :(
Justicewhips ve glyphl zaten takımda değil, yani justicewhips zaten değildi, glyphl artık değil. Neyse konu ban üye kapanabilir

M

MUHDE

Ziyaretçi
Ben kaç kere dedim Roninde degilim diye.

Roninde olman veya olmaman birşeyi değiştirmiyor ronin=justicewhip gibi bir anı bıraktın foruma ronindeki tüm kişiler ile iletişime geçebileceğin skype veya onun haricinde şeyler bulunmakta her konuyu muhabet ortamına dönüştürmenin anlamı yok :(

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0

Ben şu an roninde değilim :(
Justice da değil

M

MUHDE

Ziyaretçi
O anıyı nasıl bıraktigimi merak ediyorum.Baştan beri söyledim hala söylüyorum roninde degilim.Gidipde üst yetkililerin iki üçünün lafına inanmayın.Karşınızda ben söylüyorum.Gidip savundum yalan degil.Ama gidipde Skype grubunda sırf biri degirmen yelkenini düzgün yapmamis diye ronine söven bir yönetimdeki bazı arkadaslar vardı.İsmi lazim degil bi sunucunun mapı alıntı oldugu halde kendileri gibi gösterip,yapımcısı adına sahte hesap acilmis bi sunucuda sizde bu bu kisi ile calismak isterseniz su kadar ücret ödeyip çalışabilirsiniz deyip milleti ezmedim. Gidip savunmamda haklı yöne oldu.Bunuda belirteyim

Benim dediğim şeyi yanlış anladın demek istediğim bütün ronin yapıtlarının konusunda ronin veya arkadaşları hayranları muhabbet ortamı oluşturmuş durumda bu konudaki mesajların çoğuda o mesajlardan oluşmuş gördüğüm kadarıyla bunun yerine skype veya özel mesaj kullanabilirsiniz :(

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ha ha ha :) Gereksiz eleştirin yüzünden teşekkürler.Evet üst tarafı 3 duvar

gereksiz yorumun için teşekkür ederim

Burak yine karışmak istemiyorum ama forumda konu açıyorsanız insanlardan her türlü eleştiri gelebileceğini unutmayın.
Sırf böyle bir tepki verme diye "ben yorum yapıp gidicem" yazmış arkadaş.
Ben ne sonra egon baya gelişmiş aferin .dd

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

beni çok iyi anlamışsın