Utangaçlık , çekingenlik adını koyamadım.

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Bende genelde kızlara karşı bir utangaçlık ve çekingenlik var sadece kızlara karşıda değil hemen hemen her şeye , her kişiye karşı . Nasıl yeneceğim bunu ? Nasıl daha özgüven sahibi olurum ?

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2

taygun26

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karşı cinse normal fakat yanı cinse aynı yaşıtlara değil öğretmenden veya karşı cins ile çekninebilirsin fakat bunu yenmek için bir kız arkadaşın ve iyi bir öğretmenin aile ve ev ortamın olmalı baskı ve ön yargılarını kaldırırsan özgüven tavanda olur

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Deniyorum , ama hayırlısı :([DOUBLEPOST=1417729272,1417729238][/DOUBLEPOST]

Yüzey gerilimindenmiydi bu ya ? ( Fizik çalıştımda geldim )
Yüzey gerilimi. Aynı konuyu görüyoruz. B)

Git ve ona sevdiğini söyle. xD

tabii ki şaka yapıyorum utangaçlığını yenmek istiyorsan internetten bak buraya sorma. :(

MJW97

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek yapman gereken kendini iyi ve değerli hissettirecek itici kuvveti bulman ve onun üzerine gitmen yada askere gidince açılırsın :)

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bilgisayar basinda oturdugun icin oluyor.Sanal dunya kimse karisamiyor ama reelde ne yapacagani bilemiyorsun. Kendine guven yazmis herkes 6 7 ay uzaklas spora basla ne bileyim ozguvenin olur en azindan bak cok faydasi olur hala bilgisayar basinda oturursan hic degismessin.

En iyi cevaplar
0
en basit nasıl yeniceğini anlatıyım sınıfta sürekli tahtaya kalk ne bileyim soru çözmek için felan yani sürekli bi topluluk önünde konuş eğer apartmanda felan oturuyorsan komşularına merhaba iyi akşamlar felan demeden geçme şimdilik aklıma gelenler bunlar

Pudilo

Ver yetkiyi gör etkiyi.
Emektar Üye
En iyi cevaplar
2
Fatih Terim gibi çıkma teklifinden sonra bu konu? r u srysly?
:ASIFuIFHWIFUHWIHu Fatih terimliği oynarken elim ayağım titriyordu .
Bilgisayar basinda oturdugun icin oluyor.Sanal dunya kimse karisamiyor ama reelde ne yapacagani bilemiyorsun. Kendine guven yazmis herkes 6 7 ay uzaklas spora basla ne bileyim ozguvenin olur en azindan bak cok faydasi olur hala bilgisayar basinda oturursan hic degismessin.

5 Yıldır sinir yüzünden spor yapıyorum , ama evet gerçek hayatla çok farklı bugün kızın yanına gittim tek kelime edemedim , selam bile ya bu kadar mı :(
Şunu düşün: En fazla dayak yersin. Yarın geçer.

Alışkınım onlara ya .s
Tek yapman gereken kendini iyi ve değerli hissettirecek itici kuvveti bulman ve onun üzerine gitmen yada askere gidince açılırsın :)

Var da yok gibi o kuvvet , askere daha var ne yapıcam o kadar zaman .s

Rastafaryan56

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O zaman soyle dusun oda insan oda sic***r bizde sic***ruz yani farkimiz yok seviyosan git konus bence yoksa bayiltirsin

Praetorian

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bende buna benzer bir sorundan acı çektim.. sonra durup dururken çat diye geçti şimdi rahatım.. çok panik yapma öyle panik yaptıkça iyice batarsın
Git kızlarla iletişim kur sorunun ana noktasına kafa at sorun bir ürksün.. konu dağıldı
Ama cidden kızlarla iletişim kurmak ilk adım.. ayrıca utanmana da gerek yok zaten.. konuştuğun zaman çoğu kız ile çok güzel anlaştığını göreceksin.. hatta bazıları utanma olayını tatlı bile bulabilir aradan arkadaş edinirsin mesela
Ha gidip de çok açılıp işi yüzsüzlüğe vurma.. sınırı bil yeri bil :D
Sonra bağır "edriyın" diye öğretmen dışarı atar yok yazılmış olsan da ders kaynar
Neyse konu iyice dağılıyor