SICAK GELDİİİİİİ SADE SURVİVAL 3 OYUN DERGAHI FARKIYLA

beğendinizmi

• Kullanılan toplam oy
    4

creeper99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sorun bu değil ben sadece eksiklerini yazdın ve bu konuda en başarılı sen oldun sana helal olsun bu eleştirileren dolayı başıma çok olay geldi neyse konuşma burada bitsin iyi günler
teşekkür ederim senin gibi dürüst kişiler yüzünden minecrafttan kopamıyorum bu arada skyp isteğimi kabul edersen sevinir ismim the.kazma[DOUBLEPOST=1417731216,1417731071][/DOUBLEPOST]
Artık O kelimede küfür/hakarete giriyor malesef. :(
(Forumda)
tamam değiştirdim ve bu arada skyp adresini verebilirmisin plese

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
teşekkür ederim senin gibi dürüst kişiler yüzünden minecrafttan kopamıyorum bu arada skyp isteğimi kabul edersen sevinir ismim the.kazma[DOUBLEPOST=1417731216,1417731071][/DOUBLEPOST]
tamam değiştirdim ve bu arada skyp adresini verebilirmisin plese
Neden?

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
minecraft oynarken bir arkadaş arıyorum ve burdakiler cs dışında oyun tanımıyorlar[DOUBLEPOST=1417731558,1417731491][/DOUBLEPOST]
minecraft oynarken bir arkadaş arıyorum ve burdakiler cs dışında oyun tanımıyorlar
Üzgünüm sana Skype adresimi veremem. :(

creeper99

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
video yüklenince açmaya karar verdim önceden açtığım için özür dilerim herkesten

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hataların var.
1- Çok fazla ee ve mmm kullanıyorsun.
2- Sürekli F5 e basma kötü bir görüntü oluyor. Evet seni koruyor ama bence yapma :)
3- Farklı bir oyun daha çek. Sana önerim creeper world arc ethernal. Yoksa kanalının büyümesi zor