SaintJermen
Kızıltaş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Forge'dan bahsediyorsun herhalde ?İndirdiğin .jar dosyasını açtığında o kendisi otomatik yüklüyor forgeye gerek yok.![]()
Forge'dan bahsediyorsun herhalde ?İndirdiğin .jar dosyasını açtığında o kendisi otomatik yüklüyor forgeye gerek yok.![]()
Tabi başka modlarla oynayacaksan forge kullanmalısın.Forge'dan bahsediyorsun herhalde ?
Bende moddan bahsediyorsun sandımTabi başka modlarla oynayacaksan forge kullanmalısın.
Forgesiz OptiFine çalışabilir.![]()
Hemen ilgileniyorum...Virustotal linki bozulmus, duzeltirsen iyi olur.
Sen direk Google'dan optifine aratarak indir.Virustotal linki bozulmus, duzeltirsen iyi olur.
Ama bu optifine değilSen direk Google'dan optifine aratarak indir.
Buraya her attığım mesaj konuyu okumadan attığım mesajdır. Dur konuyu bi' okuyayım.[DOUBLEPOST=1417868221,1417868149][/DOUBLEPOST]Ama bu optifine değil![]()
Hayır bu OptiFine.Ama bu optifine değil![]()
Değil güzel kardeşim, değil. Bir dene ondan sonra yorum yapBuraya her attığım mesaj konuyu okumadan attığım mesajdır. Dur konuyu bi' okuyayım.[DOUBLEPOST=1417868221,1417868149][/DOUBLEPOST]
Hayır bu OptiFine.![]()
Bu Optifine degil ki?Sen direk Google'dan optifine aratarak indir.
Has you can see It's OptiFine.
FPS+ 'ı hiç duymadım fakat OptiFine ile aynı işi gördüğünden OptiFine diyorum.Bu Optifine degil ki?
FPS+ adli bir mod.
Farkindaysan iki ekran goruntusunde de Optifine var.Has you can see It's OptiFine.
![]()
FPS+ 'ı hiç duymadım fakat OptiFine ile aynı işi gördüğünden OptiFine diyorum.
Şimdi anladım FPS+ ile OptiFine modu aynı anda. Kafam şimdi bastı çok pardon o kadar salakça konuştum. xDFarkindaysan iki ekran goruntusunde de Optifine var.
Has you can see It's OptiFine.
![]()
FPS+ 'ı hiç duymadım fakat OptiFine ile aynı işi gördüğünden OptiFine diyorum.
Yarım saattir ne anlatıyoruz bizŞimdi anladım FPS+ ile OptiFine modu aynı anda. Kafam şimdi bastı çok pardon o kadar salakça konuştum. xD