FPS Oyunlarında İyi Oynamak

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
He bu arada adam yakınınızda değilse tek tek sıkmanız daha iyidir
Karşı adamda AWP gibi tek atabilen silah varsa zikzak yaparak yanına gidin ama dibine girmeyin yer daralacağında sizi dürbün acmadan vurabilir(ben şahsen Awpyi scopesuz oynarım cunku normal silahlardada crosshair kullanmam)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bi ara okurum rez
Aşqw gelmiş.
Karşı adamda AWP gibi tek atabilen silah varsa zikzak yaparak yanına gidin ama dibine girmeyin yer daralacağında sizi dürbün acmadan vurabilir(ben şahsen Awpyi scopesuz oynarım cunku normal silahlardada crosshair kullanmam)
Sniperlara ne olursa olsun zikzak, düz koşmayın. Çok yanlış bir şey. Tabi o kişi noob olduğu sürece.
Pcde 2gb ram olmasaydı her oyunu oynardım :'(
Üzücü. :([DOUBLEPOST=1417887467,1417887407][/DOUBLEPOST]
Tek tek sıkmak kötüdür. Siz tek tek sıkana dek canınız ciddi derecede azalır. Ölmeniz daha kolay olur. Belirli bir saniye (öneri 1.5 saniye)[onu da üstün beyninizle ayarlıyabiliyorsunuz] sıkın. Bırakın. Sıkın. Bırakın.

[DOUBLEPOST=1417887551][/DOUBLEPOST]Ha ayrıca sıradaki açacağım konunun konusu(dat turkish) How to quickscope olabilir. Quickscope ipuçları falan.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aşqw gelmiş.

Sniperlara ne olursa olsun zikzak, düz koşmayın. Çok yanlış bir şey. Tabi o kişi noob olduğu sürece.

Üzücü. :([DOUBLEPOST=1417887467,1417887407][/DOUBLEPOST]
Tek tek sıkmak kötüdür. Siz tek tek sıkana dek canınız ciddi derecede azalır. Ölmeniz daha kolay olur. Belirli bir saniye (öneri 1.5 saniye)[onu da üstün beyninizle ayarlıyabiliyorsunuz] sıkın. Bırakın. Sıkın. Bırakın.

[DOUBLEPOST=1417887551][/DOUBLEPOST]Ha ayrıca sıradaki açacağım konunun konusu(dat turkish) How to quickscope olabilir. Quickscope ipuçları falan.
Senin dediğin gibi olursa attıgın 5 mermiden 3 ü karavana gider ve hem Dustdaki kapının oldugu yerden tnin olduyugu yerde adam düşün sence adam tüm şarjörü boşaltmalımı ?

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Senin dediğin gibi olursa attıgın 5 mermiden 3 ü karavana gider ve hem Dustdaki kapının oldugu yerden tnin olduyugu yerde adam düşün sence adam tüm şarjörü boşaltmalımı ?
Tabikisi arada 454545342345743247864168979879879879899999999 metre varsa yardırarak sıkmak büyük bi saçmalık mermileri iyi kullanmalı ve düzgün ateş etmelisin.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben İnternette Like A BAWLS Diye Bir Müzik Bulamadım :p
Like a bawls(boss). Anlayabilmişsindir umarım Türkçe anlamı biraz garip olduğu için mantığını kullanabilenler rahatlıkla anlayabilir.[DOUBLEPOST=1417888219,1417888189][/DOUBLEPOST]
Adamı görebilmek bile bir başarı
Kutsanmış olmamız gerek. xD[DOUBLEPOST=1417888287][/DOUBLEPOST]@Mr1KinG karakterim nasıl brah. xD

Şimdi bi' maç yapıp buraya geri döneceğim skorum da gösteririm.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben şahsen bazenn müzik acarım müzik açarsanız oyundaki kişilerin ayak seslerini duyamassınız böylece avantajsız olursunuz

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
15 fps'in altında ilk 25 vs 25 kişilik bir maçta ilk 3'e girmek iyi midir abey :(