FPS Oyunlarında İyi Oynamak

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şiddet her şeyi çözer diyorsun ama gücü yeten birbirini dövseydi dünyada adam kalmazdı.
Bahsettiğim "şiddet" değil.
Şiddet ile kavga çok farklı şeyler.
"Dayak cennetten çıkmadır"
Bir insana sözle anlatamıyorsan.
Çakacaksın yumruğu alacaksın aklını
bak nasıl anlıyor ne demek istediğini.
Bazılarına cidden dayak lazım onu demek istiyorum.
Yapma deyince bir insan yapmaz.
Yapma yı yap anlıyorsa fiziksel bir hasar vermek gerekir anlaması için.

WWE de Rusev american bastard demesi kolay oluyordu. Jack swagger bileğini kırınca nasıl ağladı ?
John cena da kendini aşmıştı #1 contender wwe World champion diye gururlanıyordu. Brock lesnar geldi 32 tane Alman suplexi çekti. Noldu sonra Cena ya ?
Bray wyatt I a m a god diye geziyordu dean geldi unutamayacağı dersler verdi ne oldu imana geldi.
gözünle görmek istersen:

Son düzenleme:

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bahsettiğim "şiddet" değil.
Şiddet ile kavga çok farklı şeyler.
"Dayak cennetten çıkmadır"
Bir insana sözle anlatamıyorsan.
Çakacaksın yumruğu alacaksın aklını
bak nasıl anlıyor ne demek istediğini.
Bazılarına cidden dayak lazım onu demek istiyorum.
Yapma deyince bir insan yapmaz.
Yapma yı yap anlıyorsa fiziksel bir hasar vermek gerekir anlaması için.
Aç aimbotu headshot headshot headshot ne uğraşıyorsun. ^^

Röyksopp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Dikkatimi çeken tek yer: "Bu konuda biraz saçmalamış olabilirim tam da anlatmadım hem canım sıkılıyor hem de arkadan sad song çalıyor (The last of us) beynim zaten gg bugün çok fazla kaşarlı tost yedim ondan da kafa yaptı fazlasıyla bi' şeyler düşündüm ondan da gg oldu beynim." Edüt: Bu dediklerini uygulayıp keko bi' bilgisayarda (Battlefield 4) (Tabii eski zamanlarda) K35/D1 skor yapmış adamdım ([HASHTAG]#YOLO[/HASHTAG]) :(

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dikkatimi çeken tek yer: "Bu konuda biraz saçmalamış olabilirim tam da anlatmadım hem canım sıkılıyor hem de arkadan sad song çalıyor (The last of us) beynim zaten gg bugün çok fazla kaşarlı tost yedim ondan da kafa yaptı fazlasıyla bi' şeyler düşündüm ondan da gg oldu beynim." Edüt: Bu dediklerini uygulayıp keko bi' bilgisayarda (Battlefield 4) (Tabii eski zamanlarda) K35/D1 skor yapmış adamdım ([HASHTAG]#YOLO[/HASHTAG]) :(
MOM GET THE CAMERA!!!!