FPS Oyunlarında İyi Oynamak

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
asdasdas ben hangi silah olursa olsun adamların ortasına atlayıp ingilizce söve söve bağıra bağıra oynarım (bu taktikle 8 kişinin ortasına atlayıp sağ çıktım ehehe :D) Arkadaşlarla falan oynadığımda onlar arkadan koruduğu için genellikle bu taktiği yaparım ama oyunu bilmeden dalmayın ortalarına :D

H

hsndmrts_

Ziyaretçi
headshot oraninda birinciydik sonra cari satinca dusmus bi yerelere

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bazen çok noob olursun ya...

[DOUBLEPOST=1417889330,1417889241][/DOUBLEPOST]Sniper odasına girdim aha sabırsızlanıyorum oynamak için SS alıp göndericem size sonuçları*

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyunda bıçak diye bir şey yok. Ve de çok iyi. Silah slotlarında bıçak olmaması çok akıllıca bir durum. F ile bıçak sallıyorsun. Bir bıçak darbesi de 60 can yiyor. Yakın dövüş. PB'den daha iyi sistemi var yani.
S.K.I.L.L kaç GB ve sistem gereksinimleri ne (recommened'ların 2 katını bile kaldırsa bile kasacak ya neyse) ?_? işsizim indiresim geldi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir maç kaç dakikada bitiyor öyle yahu :( direk Team Death Match mı <_<
Oyunda belli bir puan var 5000 en yüksek puan bu tabi oda ayarlarında değişiyor o puana ulaşan takım kazanıyor.
Genelde 5-6 dakikalık maçlar var.
O oyun modu hardcore team deathmatch. Nişangah yok, hud yok. Daha da zorlaştırılmış. Ayrıca her mermi tek atıyor. Yani tek atarsın tek yersin. :(

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Oyunda belli bir puan var 5000 en yüksek puan bu tabi oda ayarlarında değişiyor o puana ulaşan takım kazanıyor.
Genelde 5-6 dakikalık maçlar var.
O oyun modu hardcore team deathmatch. Nişangah yok, hud yok. Daha da zorlaştırılmış. Ayrıca her mermi tek atıyor. Yani tek atarsın tek yersin. :(
20 KB/sn ile launcher'ını indiriyorum hayırlı olsun ^_^

Edit:Resmi çekene kadar 13 olmuş :(

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Wolfteam oynuyordum 4 sene felan önce.(abiler basmadan,nakit ile oyun kazanılmadan önce)
Sebebi ise değişik bir şeylerin olmasıydı.
Hani strateji geliştirirdik,hayalet için ses kasardık,bomba için plan kurardık.Şurdan şu kurt gelir diye hesap yapardık.
Farklı bir FPS olduğu için seviyordum.
Sondan oyun bozuldu bıraktım tabi.
Farklı bir FPS oyunu varsa söyleyin de takılıyım,diğer shooterler birbirinin kopyası.
Farklı shooter... Hım PB'de dinazorlar var, WolfTeam'da kurtlar var, S.K.I.L.L.'de uzaylılar var, çok değişik shooterlar var ya. Fakat grafiğe bakan bir insan isen S.K.I.L.L. öneririm Unreal Engine ile tasarlanmış oyun grafikleri ücretsiz FPS oyunlarına göre muhteşem.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Wolfteam oynuyordum 4 sene felan önce.(abiler basmadan,nakit ile oyun kazanılmadan önce)
Sebebi ise değişik bir şeylerin olmasıydı.
Hani strateji geliştirirdik,hayalet için ses kasardık,bomba için plan kurardık.Şurdan şu kurt gelir diye hesap yapardık.
Farklı bir FPS olduğu için seviyordum.
Sondan oyun bozuldu bıraktım tabi.
Farklı bir FPS oyunu varsa söyleyin de takılıyım,diğer shooterler birbirinin kopyası.
Titanfall diyeyim hiç oynamadım ama güzel gibi :( (60 dolar sanırım :D neden oynamadığımı-oynayamadığımı- anlamışsınızdır :p)