FPS Oyunlarında İyi Oynamak

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sayende Aim Test Yaparken Ekrana Yumruk Attım Babam Geldi Ne Yaptın dedi Kulağımı Kopardı annem geldi Babamı Polise Şikayet Etti Sonra Amcam Helikopterini Getirdi Polisleri Taradı Bizi Zorla Fransaya Götürdüler Ben yarı Sağır oldum Okula Giderken Bir otobüse Bindim Sonra Bi Amca Benden Sonra Bindi Herkes Ayağı Kalkmamı Bekledi Biri Kalk Kalk Ayıp Terbiyesiz Dedi bende Sağırım Gibi Yaptım Adam Çok Üzüldü Öbür Durak Adamı Ağşağıya Attılar Diğer Duraktada Ben Görüşürüz Diye Çıktım Hadi BB
*söyleyecek bir şey bulamadı*

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hızlı oyunları oynayamazsınız siz biz hızlı oyunları oynayabilen nadir insanlardanız bir de üstüne TPS olunca. :(

Sonra oradan noobun teki gelicek gel ws diyecek. :(
Aslında hızlı oyunları severim çünkü bu bilgisayar ile oynamam imkansız :( imkansızlar hep eğlencelidir ^_^

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hızlı oyunlar bence daha kolay bir oyundu saçma bi oyun oyuncusu çoktu koşmaya başladınmı haritanın sonuna kadar yardırabiliyoduk orda shotgun alıp haritanın sonuna kadar zoom yapmadan herkesin kafasına vurup geçerdim sonra bana hack diyip oyundan attılardı sonra bıraktım ehehe

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hızlı oyunlar bence daha kolay bir oyundu saçma bi oyun oyuncusu çoktu koşmaya başladınmı haritanın sonuna kadar yardırabiliyoduk orda shotgun alıp haritanın sonuna kadar zoom yapmadan herkesin kafasına vurup geçerdim sonra bana hack diyip oyundan attılardı sonra bıraktım ehehe
Hangi oyun -_-
Hem Türkçe'nin cümle yapısını da katletmişsin :( "Hızlı oyunlar bence daha kolay bir oyundu"
ve s4 öyle bir oyun değil <_< olay sadece koşmak değil, zıplamak, başkalarının atışlarını engellemek vs. *-*

ShouldToBe

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Hangi oyun -_-
Hem Türkçe'nin cümle yapısını da katletmişsin :( "Hızlı oyunlar bence daha kolay bir oyundu"
ve s4 öyle bir oyun değil <_< olay sadece koşmak değil, zıplamak, başkalarının atışlarını engellemek vs. *-*
Türkçem kötüdür söylemeyi unutmuşum
Bu arada s4'ten bahsetmedim :D

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hangi oyun -_-
S4 oynanmaz daha o buglar kaldıgı surece ama oyun güzel altın balta ve sırf güzel duruyor diye her seferinde subay kıyafeti alırdım :D[DOUBLEPOST=1417972042,1417971959][/DOUBLEPOST]
Tf2 tam bir taktik oyunu. ._.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Da takımına sürekli 3 snip 2 spy ve 4 tane engineer gelirse kazanamassın

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
S4 oynanmaz daha o buglar kaldıgı surece ama oyun güzel altın balta ve sırf güzel duruyor diye her seferinde subay kıyafeti alırdım :D[DOUBLEPOST=1417972042,1417971959][/DOUBLEPOST]
Da takımına sürekli 3 snip 2 spy ve 4 tane engineer gelirse kazanamassın
Oyunda bug yok. :(