Babam İnatla Steam'i Siliyor

• Konuyu başlatan Iskefiyeli18
  • Başlangıç tarihi

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun dosyalarını yedekle.. En azından sadece yeni güncelleme varsa onu beklersin.. Ayrıca babana da anlat durumu.. İnternet sitesini aç steamın.. İnternetten anlıyorsa ellemez bidaha..

JohnProst1

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
-Butün Steam İle Dosyaları /c/ Den Sil. Daha Sonra Denetim Masasindan Kaldir Steami.
-Steami Kaldirdiktan Sonra Geri Dönüsüm Kutusundan Geri Yükle Yap Steami. Oldugunu Noktaya Gider.

-Aynısı DenetimMasasında Görünen Oyunlardada Uygularsan Geçerli Olacaktir.
-Gb Si Yüksekse Biraz Vakit Alabilir.

SpitFire

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Aynı seyleri yasiyoruz dostum.. benimde annem sildi hemde 5 kez vazgectimmi? Evet.Ama tabii ki sonra tekrar yukledim yasiyip gidioz ole :D

Jigsaw13

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Abimde kasıyor diye Smackdown vs Raw 2011 i silerdi :D

Çözüm; format attır kasıyorsa. Formattan sonra Glary Utilities Pro ve Ccleaner yükle. Steam'i de yükle, Steam deki oyunlarını babana göster :D oyunları beğenirse bilgisayarı sana bırakmaz :D

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Abimde kasıyor diye Smackdown vs Raw 2011 i silerdi :D

Çözüm; format attır kasıyorsa. Formattan sonra Glary Utilities Pro ve Ccleaner yükle. Steam'i de yükle, Steam deki oyunlarını babana göster :D oyunları beğenirse bilgisayarı sana bırakmaz :D
Bilgisayarın kasmasının sebebi donanımının kötü olması. Ki zaten kronik bir sorunu yok. İşimi görüyor sonuçta. Çok zorlayan oyunları da oynamam pek.