Dusundum ama, bu oyun konularinda buyuklerimle konusmaktan cekinmisimdir hep. Bu yuzden konusamiyorum.Niye direk babana bu durumu anlatmıyorsun? Eminim ki durumu anlayışla karşılar.
Bilgisayarın kasmasının sebebi donanımının kötü olması. Ki zaten kronik bir sorunu yok. İşimi görüyor sonuçta. Çok zorlayan oyunları da oynamam pek.Abimde kasıyor diye Smackdown vs Raw 2011 i silerdi
Çözüm; format attır kasıyorsa. Formattan sonra Glary Utilities Pro ve Ccleaner yükle. Steam'i de yükle, Steam deki oyunlarını babana gösteroyunları beğenirse bilgisayarı sana bırakmaz
![]()
Linux yukle. Hem bedava hem de cok hizli...Bilgisayarın kasmasının sebebi donanımının kötü olması. Ki zaten kronik bir sorunu yok. İşimi görüyor sonuçta. Çok zorlayan oyunları da oynamam pek.
Linux yukle. Hem bedava hem de cok hizli...
K013 cihazımdan gönderildi
Keşke bende de Skype'ı silse. 30GB dosya kaybediyorum yahu. Geri yüklemek işkence..Ben program klasörünü gizliyorum bulamıyor ^.^
ama skype silmekten üşenmiyor![]()
Geri yukleme noktasi olusturKeşke bende de Skype'ı silse. 30GB dosya kaybediyorum yahu. Geri yüklemek işkence..
En iyisi orijinal Windows 8.1 single laungauge almakLinux yukle. Hem bedava hem de cok hizli...
Geri yukleme noktasi olustur
En iyisi orijinal Windows 8.1 single laungauge almak
Hem Türkçe mis gibi tek dil.
İnanılmaz derecede de hızlı diğer işletim sistemlerine göre.
İmkanları çok fazla.
Geri yüklemeler kişisel dosyaları geri getirmez ki..Geri yukleme noktasi olustur