Yada derslerinize çalışıp adam akıllı bir mesleğe girip para kazanırsınız eheheFps İyi oynamak İstiyorsan
400dpi mouse
win sensity 6 veya 5
sensivitiy 1 en çok 2.7 olmalidir
aim400.kg/en hergün 10kere oynamalidiri
streo kulaklik
ve her gün quake live oynamalisiniz reflex gelişimi sağlar
başari ulaşabilirsiniz
Hiçbirini yapmıyorum <-<Fps İyi oynamak İstiyorsan
400dpi mouse
win sensity 6 veya 5
streo kulaklik
başari ulaşabilirsiniz
Kardeşim donanımla pek fazla alakası yok psikolojin(o anda ruh halin) ile alakası var. Her şeyin psikolojinde bitiyor.Fps İyi oynamak İstiyorsan
400dpi mouse
win sensity 6 veya 5
streo kulaklik
başari ulaşabilirsiniz
O kulaklıkla alakalı bir şey değildir senin durugöründür.Kulaklık aslında daha iyi oluyor kendimden biliyorum düşmanın nereden çıkacağını tahmin edebiliyorum![]()
O kulaklıkla alakalı bir şey değildir senin durugöründür.Düşmanın nereden çıkacağını tahmin edersin sadece. ^^ Tabi ayak seslerini kastediyorsan o doğru. ^^
Hem Beril hem de Öykü ile aynı anda konuşmak zorundayım biraz meşgulum az bekle. ^^Zorin bana skill'i öğret <-< (skype gir bi zahmet <-<)
Her şey sende başlar. Donanımda değil*Normal bir telefon kulaklığı da iş görür bayadır Cs Go oynuyorum (Rank: LE master) düne kadar telefon kulaklığıyla oynuyordum kulaklıklarda indirim varmış teknosadan Steelseries Siberia v2 aldım sanki hiçbirşey fark etmedi sadece ayak seslerini biraz daha iyi duyar oldum okadarDonanımdan ziyade skill işi
![]()
Çok noobsun keşke ölsen.Kolaysa tf2 ranked maçlara girin 5000 saat altı oyuncu yok adamlar basedeyken ne yaptığınızı anlıyor. ._. Benim mütevazi 300 saatimi görünce kick vote başlatiyolar. ._.
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Kolaysa tf2 ranked maçlara girin 5000 saat altı oyuncu yok adamlar basedeyken ne yaptığınızı anlıyor. ._. Benim mütevazi 300 saatimi görünce kick vote başlatiyolar. ._.
GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Zorin = anti-paytowingames*Tf2 en Sevdiğim FPS lerden biriydi f2p olmadan önce öğrenciyken para biriktirip aldığım orange box sayesinde tanışmıştımKuzenimle beraber binlerce saatimizi harcadığımız oyun
Favori karakterlerim özellikle Spy sonra sniper dır
Eskiden market yoktu sadece tf2 market vardı şimdi her şey para özellikle cs go dan sora birdaha multiplay valve oyunu oynanicam okadar çok para harcadım ki 2 ay önce para harcamayı kestim bir ayda 400 dolar harcadığımı bilirim şu kutu açma Bıçak vs itemlere tövbeliyim ...
Para insanı bozuyor yav![]()
Zorin = anti-paytowingames*