FPS Oyunlarında İyi Oynamak

T

Tavşan26

Ziyaretçi
Moderatör tarafından düzenlendi:

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şunu söylememişsin ; Hangi fps oyununu oynadığınıza göre değişir bir TF2 oynamak var bir Quake oynamak var bir de COD oynamak var.
TF2'de sadece aimle hiçbir yere gelemezsin dodge gibi özellikler lazım.
Quake'de kesinlikle refleksinin iyi olması lazım adamdan kaçmak için bunny yaparak hızlı gitmen lazım ve asla telaş yapmaman lazım.
COD veya BF gibi oyunlarda tatatatattaat RUTTUTUTUTUTU FAK YU FAK YU MAGGOT FAK YU (CENCORED)
[DOUBLEPOST=1418221191,1418221073][/DOUBLEPOST]
Şunu söylememişsin ; Hangi fps oyununu oynadığınıza göre değişir bir TF2 oynamak var bir Quake oynamak var bir de COD oynamak var.
Quake'de kesinlikle refleksinin iyi olması lazım adamdan kaçmak için bunny yaparak hızlı gitmen lazım ve asla telaş yapmaman lazım.
COD veya BF gibi oyunlarda tatatatattaat RUTTUTUTUTUTU FAK YU FAK YU MAGGOT FAK YU (CENCORED)
Şunu da eklemek lazım FPS çok önemli demişsin ama bugün bütün rekabetçi diyebileceğimiz oyuncuların bilgisayarı 2006 modelden yukarı değil açıkçası :D Önemli olan fpsden ziyade fpsye alışmak mesela ben 30 fpsde oynarım diyorsan bu fpsye göre oynayacaksın bir yerden sonra o 30 fps sana 300 fps gibi gözükür

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
[DOUBLEPOST=1418221191,1418221073][/DOUBLEPOST]
Şunu da eklemek lazım FPS çok önemli demişsin ama bugün bütün rekabetçi diyebileceğimiz oyuncuların bilgisayarı 2006 modelden yukarı değil açıkçası :D Önemli olan fpsden ziyade fpsye alışmak mesela ben 30 fpsde oynarım diyorsan bu fpsye göre oynayacaksın bir yerden sonra o 30 fps sana 300 fps gibi gözükür
1 fps'i 300 fps olarak görebiliyorsan,
Sen bize numaranı ver, biz seni sonra ararız.

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Normal bir telefon kulaklığı da iş görür bayadır Cs Go oynuyorum (Rank: LE master) düne kadar telefon kulaklığıyla oynuyordum kulaklıklarda indirim varmış teknosadan Steelseries Siberia v2 aldım sanki hiçbirşey fark etmedi sadece ayak seslerini biraz daha iyi duyar oldum okadar :) Donanımdan ziyade skill işi :)
Cs go 20. Maçımı yaptım hala silver 1 im taktik please

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
30 fpsyi 300 fps görüyorum insan oynadıkça alışır. Ben tf2yi 600 saat oynadım şu an 30 fps var ama hiç beni rahatsız etmiyor gayet iyi oynayabiliyorum ._.
Oyunlarda en fazla 15 fps'i görebiliyorum ? 30 fps benim içim mükemmel.
Genelde 7 fps'de oynuyorum 300 fps gibi gözükmüyor açıkçası ama 30 gibi gözüküyor, 1-2-3 olunca zaten oynanmıyor, kolaysa oyna fareye basıyorsun atmıyor falan değişik (lag olsa atar ama geç atar <-<)

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sizde de ne göz varamış arkadaş 7 FPS'i 30 FPS olarak görüyorsanız sizin cinleri falan da görmeniz lazım.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sizde de ne göz varamış arkadaş 7 FPS'i 30 FPS olarak görüyorsanız sizin cinleri falan da görmeniz lazım.
alışkanlık <-<
İnsan minecraft'ta kalabalık yerleri 2 fps'le oynayınca böyle oluyor :([DOUBLEPOST=1418243287,1418243246][/DOUBLEPOST]
600 saat mi? Aradığımız adam. ._. Ashe1232 adlı kişiyi ekler misin bi? 5vs5 de o anlar. ._.

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
benim de 10 saatim falan var abi ?_?