- En iyi cevaplar
- 0
How to escape from Zindev like a boss B)Hayır kimse gelmedi. Çok yanlış yere geldin Burak.
How to escape from Zindev like a boss B)Hayır kimse gelmedi. Çok yanlış yere geldin Burak.
sa ben egoTamam,gidiyorum o zaman ben.Gidiyim bir kaç faction sunucuda ego yapıp çoluğa çocuğa wg atıyım.![]()
assa ben ego
Cümleyi yanlış kurduğumu fark ettiğim an;Tamam,gidiyorum o zaman ben.Gidiyim bir kaç faction sunucuda ego yapıp çoluğa çocuğa wg atıyım.![]()
Bu arada noob=kötü bilgisayar mantığında olan bütün arkadaşları gamerlikten kovuyorumYanlış anlamayın gerçekten 30 fpsde çok rahat oynayabiliyorum.Alışmanız gerek 8 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum 8 yıldır aynı klavye 8 yıldır aynı fare aynı donanım hiçbir şey farketmiyor.7000 saat oynayan var bu oyunu ben çömezim bile ._.
30 az mı ki ?Yanlış anlamayın gerçekten 30 fpsde çok rahat oynayabiliyorum.Alışmanız gerek 8 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum 8 yıldır aynı klavye 8 yıldır aynı fare aynı donanım hiçbir şey farketmiyor.7000 saat oynayan var bu oyunu ben çömezim bile ._.[DOUBLEPOST=1418397628,1418397542][/DOUBLEPOST]
Bu arada noob=kötü bilgisayar mantığında olan bütün arkadaşları gamerlikten kovuyorum![]()
Hadi ağlayalım yeni nesil oyunları oynayamadığımız için30 az mı ki ?
Fazlasıyla akıcı ... İğrenç, aşırı kötü gibi söylüyorsun.hem 8 senelik sistem ile yeni nesil oyunların hiçbirini 30 fps ile oynayamazsın diyim ben :/
Bknz: Fps configHadi ağlayalım yeni nesil oyunları oynayamadığımız içinBu forumda ne kadar çok bilmiş var
Gir dene bakayım bir battlefield 4, far cry 4Hadi ağlayalım yeni nesil oyunları oynayamadığımız içinBu forumda ne kadar çok bilmiş var
İşte o yüzden ağlayalım diyorum ben noobum çünkü pc eski bana göre parası olmayan da noobturGir dene bakayım bir battlefield 4, far cry 4Hangi oyunları oynuyorsan 30 fps'de artık ...
Siz noob'un anlamını çok yanlış biliyorsunuz.Açın translate'yi yazın noob bakalım ne çıkıyorİşte o yüzden ağlayalım diyorum ben noobum çünkü pc eski bana göre parası olmayan da noobtur
Just kidding xDSiz noob'un anlamını çok yanlış biliyorsunuz.Açın translate'yi yazın noob bakalım ne çıkıyorHala merak ediyorum 30 fps'de hangi oyunu oynuyorsun ?
Get rekt xDGG gibi güzel bir lafı "Goyduk Gidiyoz"'a çeviren çocuk tayfaya selamlar.
Asıl anlamı "Good Game"'dir oyun bittiğinde yenilen takıma "eziik","noldu lan" gibi demektense hoşgörülü ve kısa bir cevaptır.
Bu kadar güzel bir online oyun lafının Türklerde bu şekilde kullanılması rezalet.
Bunlar hep LOL'den çıkan şeyler .s.s.sGG gibi güzel bir lafı "Goyduk Gidiyoz"'a çeviren çocuk tayfaya selamlar.
Asıl anlamı "Good Game"'dir oyun bittiğinde yenilen takıma "eziik","noldu lan" gibi demektense hoşgörülü ve kısa bir cevaptır.
Bu kadar güzel bir online oyun lafının Türklerde bu şekilde kullanılması rezalet.