FPS Oyunlarında İyi Oynamak

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamayın gerçekten 30 fpsde çok rahat oynayabiliyorum.Alışmanız gerek 8 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum 8 yıldır aynı klavye 8 yıldır aynı fare aynı donanım hiçbir şey farketmiyor.7000 saat oynayan var bu oyunu ben çömezim bile ._.[DOUBLEPOST=1418397628,1418397542][/DOUBLEPOST]
Yanlış anlamayın gerçekten 30 fpsde çok rahat oynayabiliyorum.Alışmanız gerek 8 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum 8 yıldır aynı klavye 8 yıldır aynı fare aynı donanım hiçbir şey farketmiyor.7000 saat oynayan var bu oyunu ben çömezim bile ._.
Bu arada noob=kötü bilgisayar mantığında olan bütün arkadaşları gamerlikten kovuyorum :D

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış anlamayın gerçekten 30 fpsde çok rahat oynayabiliyorum.Alışmanız gerek 8 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum 8 yıldır aynı klavye 8 yıldır aynı fare aynı donanım hiçbir şey farketmiyor.7000 saat oynayan var bu oyunu ben çömezim bile ._.[DOUBLEPOST=1418397628,1418397542][/DOUBLEPOST]
Bu arada noob=kötü bilgisayar mantığında olan bütün arkadaşları gamerlikten kovuyorum :D
30 az mı ki ?
Fazlasıyla akıcı ... İğrenç, aşırı kötü gibi söylüyorsun.hem 8 senelik sistem ile yeni nesil oyunların hiçbirini 30 fps ile oynayamazsın diyim ben :/

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
30 az mı ki ?
Fazlasıyla akıcı ... İğrenç, aşırı kötü gibi söylüyorsun.hem 8 senelik sistem ile yeni nesil oyunların hiçbirini 30 fps ile oynayamazsın diyim ben :/
Hadi ağlayalım yeni nesil oyunları oynayamadığımız için :( Bu forumda ne kadar çok bilmiş var [DOUBLEPOST=1418398191,1418397990][/DOUBLEPOST]
Hadi ağlayalım yeni nesil oyunları oynayamadığımız için :( Bu forumda ne kadar çok bilmiş var
Bknz: Fps config
Bknz:onboard ekran kartı

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
GG gibi güzel bir lafı "Goyduk Gidiyoz"'a çeviren çocuk tayfaya selamlar.
Asıl anlamı "Good Game"'dir oyun bittiğinde yenilen takıma "eziik","noldu lan" gibi demektense hoşgörülü ve kısa bir cevaptır.

Bu kadar güzel bir online oyun lafının Türklerde bu şekilde kullanılması rezalet.
Get rekt xD

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
GG gibi güzel bir lafı "Goyduk Gidiyoz"'a çeviren çocuk tayfaya selamlar.
Asıl anlamı "Good Game"'dir oyun bittiğinde yenilen takıma "eziik","noldu lan" gibi demektense hoşgörülü ve kısa bir cevaptır.

Bu kadar güzel bir online oyun lafının Türklerde bu şekilde kullanılması rezalet.
Bunlar hep LOL'den çıkan şeyler .s.s.s

ProfeniX

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden bu tayfayı kafanıza takıyorsunuz?
Atalarımız demişler etme çoluk çocukla muhabbet küstürürsün silme malum yerini(CENCORED) cam kırığıyla kestirirsin.