I
Iskefiyeli18
Ziyaretçi
"vs programlar" dedim zaten.O ekran kartı canum :'(
"vs programlar" dedim zaten.O ekran kartı canum :'(
CPUz de işlemci ama canum. Başka var mı ki :'("vs programlar" dedim zaten.
Gibi programlar diyorum. Bilmediğim program vardır belki diye.CPUz de işlemci ama canum. Başka var mı ki :'(
Benim bildiğim bi CPUz var bir de GPUz :'(Gibi programlar diyorum. Bilmediğim program vardır belki diye.
Yan pencere varsa o pencereden ayna tut görürsün.Açmadan nasıl bakabilirim?
tabii ki Hayır kasayı açmaktan niye korkuyorsun ki :/GPUz vs programlar işe yaramaz mı?
Garantisi yok. Sadece bu islerden hic anlamiyorum. Kablolari yanlis yere takarim, kolunu bacagini koparirim falan aman aman..tabii ki Hayır kasayı açmaktan niye korkuyorsun ki :/
Edit : garanti süresi falan mı var diyecem ama ..
Kapagi accan kablo sokmicenGarantisi yok. Sadece bu islerden hic anlamiyorum. Kablolari yanlis yere takarim, kolunu bacagini koparirim falan aman aman..
Cocuklasmasan? Ayni espiriyi 40 kere yaptilar burda surekli ilgi cekme cabasindasin bir cekil de huzur bulalim.Tadı güzeldir umarım. B|
Ama kablolar kapagin uzerinden bagli. Kablolari cikarmadan kapagi cikaramamKapagi accan kablo sokmicen
BSOD hatalari:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tahminimce o kablo fan kablosudur o kabloyuda yanlis bi yere takma gibi bi sansin yokCocuklasmasan? Ayni espiriyi 40 kere yaptilar burda surekli ilgi cekme cabasindasin bir cekil de huzur bulalim.
Ama kablolar kapagin uzerinden bagli. Kablolari cikarmadan kapagi cikaramam
Kabloları çıkarmana gerek yok ki ^^ Kasanın sağ tarafını açacaksın sadece ^^Cocuklasmasan? Ayni espiriyi 40 kere yaptilar burda surekli ilgi cekme cabasindasin bir cekil de huzur bulalim.
Ama kablolar kapagin uzerinden bagli. Kablolari cikarmadan kapagi cikaramam
Kasayı aç ve güç kaynağının fotoğrafını at yeter.Garantisi yok. Sadece bu islerden hic anlamiyorum. Kablolari yanlis yere takarim, kolunu bacagini koparirim falan aman aman..