- En iyi cevaplar
- 0
Yazilimlar donanimlari yapabilceginden daha fazlasini yapmaya zorlarsa oluyor canumYazılımsal sorunlardan da oluyor.
Yazilimlar donanimlari yapabilceginden daha fazlasini yapmaya zorlarsa oluyor canumYazılımsal sorunlardan da oluyor.
Ne yapayim yani bir daha mavi ekrani mi bekleyeyim? Temsili oldugunu soyledim zaten. Al kaldirdim.Rayandu nun söylediği doğru minecraft ta crash yiyip crash reportu internetten alıp temsili olarak konuya koymak olmaz :/
Aynı şey bluescreen in de geçerli
Donanıma yanlış yazılım yüklersen de olur cnmYazilimlar donanimlari yapabilceginden daha fazlasini yapmaya zorlarsa oluyor canum![]()
Ne yapayim yani bir daha mavi ekrani mi bekleyeyim? Temsili oldugunu soyledim zaten. Al kaldirdim.
Işte tam olarak bunu dene.. ↑↑Benim eskiden aldığım bluescreen tamamen yazılımsaldı. Malwarebytes ile tarattım sorun ortadan kalktı. (Malware bytes ile tarat bi o sistemi)
Mesela virüsler de yapabilir. İlla donanımla alakası yok canum.Yazilimlar donanimlari yapabilceginden daha fazlasini yapmaya zorlarsa oluyor canum![]()
Daha 1 hafta once 15 video sekmesini acik tutarken forumda gezerdhm, bisi olmazdi. Simdi 7 video sekmesi vardi. Forum da acikti. ASC, Avast, AMD Gaming Evolved ve Anti Malwarebytes acikti arkada.Bilgisayarina cok islem yatırmışsın. Windows da sisteme zarar gelmesin diye bilgisayari kapatmis. Olay bundan et Zamaninda ben de cok yasiyordum bir sey olmaz![]()
Dandik Çin malı bir şey kullanmıyorsan çoğu firma mesela Nvidia sende uyumlu aygıt yoksa sürücüsünün yükletmeyecektir.Donanıma yanlış yazılım yüklersen de olur cnm
Çok eski olmayan anakartların çoğu işlemci fanı olmadan sistemi açtırtmıyor canum.Hayır mesela CPU soğutucun yoktur,kaç dereceydi hatırlamıyorum 120'miydi ne.O dereceye geldiğinde mavi ekran hatası verir.
Bunu yapan yazılımdır fakat zarar gören donanımdır.
Yani sorunu yazılım çıkarabilir ama sonuç olarak olan Donanıma oluyor.
Umarım kalıcı bir donanım sıkıntısı değildir.
başlarken 20 ağır program açması için görevlendirdiğimde bendede olmuştu o.oBilgisayarina cok islem yatırmışsın. Windows da sisteme zarar gelmesin diye bilgisayari kapatmis. Olay bundan et Zamaninda ben de cok yasiyordum bir sey olmaz![]()
Küçükken ben:başlarken 20 ağır program açması için görevlendirdiğimde bendede olmuştu o.o
Bende öle biliyordum fakat internetten araştırdım çok bir şey çıkmadıBir dakika,bir dakika.
Mavi ekran hatası genelde Donanımsal sorunlardan olmuyor muydu ?
Sen benim dediğimi yaptın mı bi ??Daha 1 hafta once 15 video sekmesini acik tutarken forumda gezerdhm, bisi olmazdi. Simdi 7 video sekmesi vardi. Forum da acikti. ASC, Avast, AMD Gaming Evolved ve Anti Malwarebytes acikti arkada.
Amacin ne yahu? Komik oldugunu mu saniyorsun? Ben burada ciddi bir konuda yardim istiyorum, sen gereksiz mesajlar atiyorsun. Bir daha benim konularima ugrama.[DOUBLEPOST=1418485858,1418485777][/DOUBLEPOST]tadı hoşmuydu bari![]()
Telefondayim su anda. Bilgisayara gecer gecmez yapacagim. Adi neydi programin?Sen benim dediğimi yaptın mı bi ??
Atakan böyledir aldırmaAmacin ne yahu? Komik oldugunu mu saniyorsun? Ben burada ciddi bir konuda yardim istiyorum, sen gereksiz mesajlar atiyorsun. Bir daha benim konularima ugrama.[DOUBLEPOST=1418485858,1418485777][/DOUBLEPOST]
Telefondayim su anda. Bilgisayara gecer gecmez yapacagim. Adi neydi programin?