Mavi Ekran Yedim :/

• Konuyu başlatan Iskefiyeli18
  • Başlangıç tarihi
I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Bu gün bir konu açmıştım. Fotoğrafları göremiyorum diye. @rayandu06 bana şöyle demişti:
Bilgisayarın yavaş yavaş ölüme gidiyor.
Dikkat et.
Büyük sorunlar böyle başlar.
En kısa zamanda her türlü bakımı yap pc ne.
Eğer son zamanlarda PC ne Mavi ekran gelmeye başlarsa bakım yapman gerekecek asc gibi programlarla
Mavi ekran falan gelmezse bir problem olmaz.

Az önce bu gerçekleşti. Şöyle bir mavi ekran hatası aldım;

Resimi şimdi internetten buldum. Alt kısımda 100 yazan yerde 70 yazıyordu. Nedir bu? Nasıl düzeltebilirim? Format gerekli mi?
@Alps @MUHDE @Tavşan26 @Polkakorowakurwa

T

Tavşan26

Ziyaretçi
nazar değdirmişler :p resim sorununu bilmiyorum ama mavi ekran bir daha gelirse endişelen

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
ASC mavi ekran çıkmasını mı önlüyor imiş gülerim (aslında ağlarım :'( acıyın bana pls.)

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Hata kodu (0xE2) olduğuna göre PC ne virüs bulaşmış sanırsam.
Hata kodu önemli
0x00000E2 mi idi hata kodu ?

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Gereksiz mesajlar yazmayin yardim istiyorum burada. Sorularin birine bile cevap vermediniz.
@KadirBerk @ColdFireTR @AlichosTR @Schaffer79[DOUBLEPOST=1418481741,1418481642][/DOUBLEPOST]
Hata kodu (0xE2) olduğuna göre PC ne virüs bulaşmış sanırsam.
Hata kodu önemli
0x00000E2 mi idi hata kodu ?
Fotografi internetten buldum. Hata kodunun bu olup olmadigini bilmiyorum. Sadece en alttaki kisim dogru.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarina cok islem yatırmışsın. Windows da sisteme zarar gelmesin diye bilgisayari kapatmis. Olay bundan et Zamaninda ben de cok yasiyordum bir sey olmaz ^_^

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Bilgisayarina cok islem yatırmışsın. Windows da sisteme zarar gelmesin diye bilgisayari kapatmis. Olay bundan et Zamaninda ben de cok yaiyoreum bir sey olmaz ^_^
Donanımsal yada yazılımsal bir sorun bitcoin mining yaparken ben hiçbir sorun ile karşılaşmadıysam senin söylediğin bi bakıma yanlış oluyor.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Ben de çok işlem yaptırıyorum hiç mavi ekran almıyorum pülüs
İyi. Tmm da neyimize alzim :'([DOUBLEPOST=1418482138,1418482060][/DOUBLEPOST]
Donanımsal yada yazılımsal bir sorun bitcoin mining yaparken ben hiçbir sorun ile karşılaşmadıysam senin söylediğin bi bakıma yanlış oluyor.
Aslinda donanimsal bir sorun. Donanimlar yapilan islemlere yetmiyorsa mavi ekrn geli3 ^_^