Para bol heralde ?al bi gtx 780 ti
al bi 144 hz monitor.
nvidia g-sync ile hayatin keyfini yasa ^.^
GM FOX cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Para bol heralde ?al bi gtx 780 ti
al bi 144 hz monitor.
Gtx 780 ti ye sahibim fakat 144hz monitor hayal. O ekran kartini alacagim diye yazin keyif yapamadim ^.^Para bol heralde ?
Keske 900 seriaini bekleseydiniz.Gtx 780 ti ye sahibim fakat 144hz monitor hayal. O ekran kartini alacagim diye yazin keyif yapamadim ^.^
O ekran kartına ben de sahibim yurtdışından kısmet ise 144 Hz 1 ms monitör alıcağım. Bu arada 4k da 60 Hz var ama 2k da 144 Hz 2k almak daha mı mantıklı.Gtx 780 ti ye sahibim fakat 144hz monitor hayal. O ekran kartini alacagim diye yazin keyif yapamadim ^.^
Maynkıraft işlemciye bakıyor cahal*al bi gtx 780 ti
al bi 144 hz monitor.
aynen gtx 980 falan cikinca yikildim baya.Keske 900 seriaini bekleseydiniz.
780 ti küçümseme overclock yaparsan o övdüğün kartları geçer.Keske 900 seriaini bekleseydiniz.
700 serisinin en iyi kartina sahipsiniz, memnun olmazsaniz bir aorun var demektir. Gule gule kullan, bizde 280x ile idare ediyoruz.aynen gtx 980 falan cikinca yikildim baya.
ama memnunum yinede
Elran kartına da bakıyor cahal ekran kartı değiştirince fpsem arttıMaynkıraft işlemciye bakıyor cahal*
Kucumsemedim fiyat performans olarak olsun guc tuketimi olarak olsun 900 serisi muhtesem isler basardi. 165 watt tdp degeri muhtesem bir deger.780 ti küçümseme overclock yaparsan o övdüğün kartları geçer.
Pek anlamiyorum OC dan ufak buzlari kullaniyorum msi afterburner dan 50 ser 50 ser artiriyorum 4-5 saat oynuyorum stabil olursa birakiyorum.780 ti küçümseme overclock yaparsan o övdüğün kartları geçer.
Biliyoruz ama işlemci önplanda pülüz*Elran kartına da bakıyor cahal ekran kartı değiştirince fpsem arttı
8350 her oyuna yeterli geliyor, neden overclock yapmak istiyorsunuz ki ?Pek anlamiyorum OC dan ufak buzlari kullaniyorum msi afterburner dan 50 ser 50 ser artiriyorum 4-5 saat oynuyorum stabil olursa birakiyorum.
az kala fx 8350 yi yakicaktim.
biraktim o isleri
islemciye yapmak cok zor cidden.
Ben gtx 1080 i bekliyorum :/Kucumsemedim fiyat performans olarak olsun guc tuketimi olarak olsun 900 serisi muhtesem isler basardi. 165 watt tdp degeri muhtesem bir deger.
overclock a çok yatkin falan diyorlardi forumlarda millet artislik yapiyodu 4.5 falan yaptim diye. Ben de gaza geldim ilk bi voltaj vermeyi denedim 1.5 sonra anakart stabil olmadi gibi oldu 1.450 ye cektim 4.8 yaptım sonra oynarken bir baktim 90 derece olmüs islemci 4.5 e cektim suan 1.4 de gayet de rahat.8350 her oyuna yeterli geliyor, neden overclock yapmak istiyorsunuz ki ?