Kendinizi Öldürün

AZGINDELİ

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Karı becerirken piston kırıldı acıdan öldüm :D[DOUBLEPOST=1418628400,1418628367][/DOUBLEPOST]moderatörler kızmasın da tek dedim o :D

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Kimse vermemiş sana bir şey ben sana merdiven vereyim içinde kalmasın :p
:p bazı fesatlar ilk başta kötü anlayabilir xD neyse merdivenler dama çıkıyordum adamın biri motorla merdivene çarptı üstindeki çiviler adamın galbine saplandı :p bende motordan kaçayım derken yere düştüm motor üstümden geçip oramı ezdi acı ile boguşurken motorun tekerlegi yüzümğ yerle bir etti yandaki bakkalcıda acı çekmemem için beni ateş silahıyla öldürdün The End...

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Karnem o kadar kötüydü ki babam geldi bi güzel kafamı kırdı. Sopaylada kafama vurunca kafatasım kırıldı. Sonrada bir kere daha vurdu = Beyin is dead.

Alttakine 400TL'lik Kulaklık Veriyorum.

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
yerde buldumda 5 liralık sandım sonra müzik acınca müzikden beynim patladı

Altakkine Oyun Veriyorum

LightingDead

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
oyun oynarken bi bölünmde sinir oldum aldım cd yi yanardağ ya fırlattım ama bende düştüm ve öldüm.

Alttakine fişek veriyorum

LightingDead

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
ölümsüzlük iksirini sattım çok para kazandım sonra gittim istediğim her şeyi aldım sonra rakiplerimden biri geldi ölümsüzlük iksirini sattığım kişi geldi artık o ölmezdi o yüzden beni öldürdü sonra ruhum uçarken başka bir bedene gittim sonra bıçak alıp rakibimi öldürdüm ölümsüz adam bana alev attı meğerse adam büyü kullanıyormuş ben de ölüm meleğiydim ne olursa olsun bir canlıyı öldürebilirdim sonra o adamı öldürdüm sonra ruhun alıp başka bir ölüm meleğine sattım 1 kuruş verdi bende çok büyük bir hızla o parayı birine attım kafasına geldi öldü sonra bende o ruhu alıp sattım böyle böyle kar elde ettim ama bir gün öldüm ve ruhum çok farklı bir evrene gitti ve o evrendeki bir canlı bütün evreni ele geçirmiş teknoloji çok ilerlemişti öyle bir teknolojiki ruh bile öldürebiliyorlar ve beni öldürdüler

alttakine su veriyorum