Kendinizi Öldürün

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok kalitesiz espiriler yapıyorsunuz ya. Cidden bazılarınız sınırı fazlasıyla aşmış espiri konusunda. Hep bir cinsellik katmış, doğal olarak yaş ortalamasını'da ortaya sunmuş oldu. En basit ölüm yöntemi; ölerek.

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çok kalitesiz espiriler yapıyorsunuz ya. Cidden bazılarınız sınırı fazlasıyla aşmış espiri konusunda. Hep bir cinsellik katmış, doğal olarak yaş ortalamasını'da ortaya sunmuş oldu. En basit ölüm yöntemi; ölerek.

Çoğumuz kafa yormuyoruz burada espri yapmak için , burada sırf insanlar kötü espri yapıyorlar diye onları azarlamanı da anlayamadım doğrusu. Ha işin içine cinsellik katanlar konusunda haklı olabilirsin belki ama Cem yılmaz ve Tolga çevik gibilerinin yaptığı esprileri düşün ^^

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çoğumuz kafa yormuyoruz burada espri yapmak için , burada sırf insanlar kötü espri yapıyorlar diye onları azarlamanı da anlayamadım doğrusu. Ha işin içine cinsellik katanlar konusunda haklı olabilirsin belki ama Cem yılmaz ve Tolga çevik gibilerinin yaptığı esprileri düşün ^^
Belirttiğim cinsellik o değil. Espiriden kastımda cinsel espiri yapan kişiler. Sen Cem Yılmaz yada Tolga Çevik'ten her seferinde argo duymazsın. Yada şeyim sevgilimin içinde kaldı falan gibi şeyleri duymazsın. Ama azda olsa anlamışsın teşekkür ederim ^^

_Spiderus_

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Böyle saçma espriler yaptıgım için özür dilerim birdaha olmayacak :([DOUBLEPOST=1418917487,1418917448][/DOUBLEPOST]
Kurşunu fitille karıştırınca üstüne oturdum patladı öldüm *_*

Alttakine Boku no pico nun sözde kız karakterini veriyorum ._.
onu aşaga attım poliste bana nutshot çekti öldüm alttakine barut ve ateş veriyorum kendiside bebek olsun :D

BlackRains

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sütü içince tavşanı yanıma gelip beni saykodelik diyarlara götürünce geri dönüşüm olmadı.
Alttakine greyfurt. :sgül:

MrSmith

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Greyfurt çürük çıktı ve zehirlenip kalp krizinden öldüm.
Alttakine bir adet ''LG G3''.