Lobiye Aktarma Lütfen Yardım Edin -ÇÖZÜLDÜ

Mertka

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Bungceecordlu sunucum var fakat şu lobiye aktarma nasıl yapılır bilimoyrum bilsem ayrı bir sunucu daha açıp yapardım nedenim şu adamlar her /lobi yazdıklarında sürekli lobide şifrelerini yazmak zorundalar lobiye aktarma ile iş daha kolay olacak lütfen yardım edin :(

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
@TheProfessional arkadas çakmalobi'yi soruyor, bungeecord olup cracked sunucuların kullandığı bir sistem./lobi yazıldığında lobiye atınca gene /login yazımının olmaması için kullanıyorlar.Authme ve mycommand kullanın.Ve gene diyorum bu oyun cracked oynanmaz kardsim ayıp :/

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Evet hakediyor fazlasıyla.Ama herkes steve :/ Hergün en az 10 20 tl harcayan çocuklar 20euro ya bunu alamıyosa..

NitradoIEmre

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Kardesim haklısında artık hangi devirde yasıyoruz, herhangi biri velisi ile gidip yarım saate kredi kartı çıkarttırabilir, ben okul gereği stajyer olduğum için kart çıkartmam gerekiyordu 30 dk sürmemistir.Herkezin bunu yapması zor olmasa gerek.Ve isteyen o 60 tl yi maximum 2 günde toplar.
Ne yalan söyleyim, bende sunucumu cracked açıcam, yapıcak birsey yok 0 online çekicekse anlamı kalmaz :D

<<AveraL>>

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardesim haklısında artık hangi devirde yasıyoruz, herhangi biri velisi ile gidip yarım saate kredi kartı çıkarttırabilir, ben okul gereği stajyer olduğum için kart çıkartmam gerekiyordu 30 dk sürmemistir.Herkezin bunu yapması zor olmasa gerek.Ve isteyen o 60 tl yi maximum 2 günde toplar.
Ne yalan söyleyim, bende sunucumu cracked açıcam, yapıcak birsey yok 0 online çekicekse anlamı kalmaz :D
Şimdi hangi devirde yaşıyoruz dediğin yer doğru ama malum ailemiz oyunlara para yatırmamıza kızıyor mobil ödeme olsa telefonumuz var yükle parayı al premiumu çok kolay değilmi :) Ama mobil ödeme diye bir şey yok o yüzden bizde alamıyoruz ailemize söylesek ayıptır söylemesi m***lmısın oyuna 60 tl verilir mi ? sa***k olma git kendine bişeyler al ne oyuna para yatırıyosun diyolar o yüzden mobil ödeme gelene kadar crack'e devam . mobil ödemede gelecek gibi görünmüyor :(

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
@GreenArrow böyle bir plugin çalışmanı bekliyoruz :) Ancak oyuncu /login yanlışşifre olarak girerse etkin olmaması gerekiyor lobi'ye aktarmanın çok büyük buglar olabilir yoksa .)

Lovegame

GameOfTurk
En iyi cevaplar
0
tabii ki şöyle ;

Oyuncu 2 tane lobi yapılır Bungeecord ile biri sahtelobi diğeri normal lobi.
Oyuncu oyuna giriş yaptığında sahtelobi'de başlar /login şifre yazdığında (Doğru şifre yazdıysa eğer) lobi'ye aktarılır yani sunucu değiştirir.