Config ne diyebilir.Configinde Mevcut Azıcık Plugini Karıştırın Daha Sonra Konu Açın.
Okadar Bilgisiz Birisi Sunucu Açmasın Ozaman Adamlar Bir Sunucu Açıyor Tüm Sorunlarını Foruma Çözdürüyor.Config ne diyebilir.
Gelende çoğu kötü sunucu bedavaya forumda Buğilder alınır deyip bedavaya builder alıp we ile warp lapis yaptırıyor. WG bilmediği için bi adama wg attırtıyor. Pluginleri bir adam yapsın diyor o adamda kıytırık bir plugin paketi veriyor. Sonra annesinden aldığı harçlıkları biriktirip sunucu açıyor.Okadar Bilgisiz Birisi Sunucu Açmasın Ozaman Adamlar Bir Sunucu Açıyor Tüm Sorunlarını Foruma Çözdürüyor.
evt ben denedim bulamadım bozdumBir seyi boza boza ogrenirsindenemen konu acma
![]()
yoo benim serverde herkes bir birine dalabiliyor klan açsada açmasada çoğu serverde öle sen işi anlamamışsın demekki ayarlaman gerekSoyle bir sorun oluyor ayarladiktan sonra klani olanlar klansizlara vurabiliyor ama klansizlar klanlilara vuramiyoryani senin dedigin yapilmiyor tam olarak
serverin varsa oyuncular şikayet ederKaristiririm bir araisime yaramadigi icin hic ugrasmadim
![]()
olurDaha home sunucu yapim asamasinda yani yeni fikirler ariyorum daha sonra acicamozelden siteyi verebilirim
![]()
yedek alda yapMilet karıştırmış bulamammış bir risk alıp karıştırıyım mı ?![]()
afk dım kontrol ettimMesaj kutunu kontrol et![]()
Faction Eklentisini sil sen.
acaba wordl edit ve world quard türkçeleştirelebilirmi türkçelestirilse bile ben kullanmaya bilirim alıştımBuldum! Şimdiki hedefim Faction Eklentisini tamamen Türkçeleştirmek ve bu arkadaşın dediği gibi yapmak Klan kurmadan bile birbirleriyle savaşabilecekler.