Faction Klansız Vs Atma

IronWF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
faction serverimde klan kurmadan ve enemy yapmadan birbirlerine vuramıyorlar.Klan kurmadan vurmayı nasıl yapabilirim _
Not : ACİL

R

Reloven

Ziyaretçi
Configinde Mevcut Azıcık Plugini Karıştırın Daha Sonra Konu Açın.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Okadar Bilgisiz Birisi Sunucu Açmasın Ozaman Adamlar Bir Sunucu Açıyor Tüm Sorunlarını Foruma Çözdürüyor.
Gelende çoğu kötü sunucu bedavaya forumda Buğilder alınır deyip bedavaya builder alıp we ile warp lapis yaptırıyor. WG bilmediği için bi adama wg attırtıyor. Pluginleri bir adam yapsın diyor o adamda kıytırık bir plugin paketi veriyor. Sonra annesinden aldığı harçlıkları biriktirip sunucu açıyor.
Böyle bir zihniyet başka bir yerde yok.

IronWF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
öncelikle şunu belirteyim ben bu sunucuyu adsense ile gelen paramdan açıyorum harçlık vs. değil.Ayrıca plugini biraz kurcala demişsin bir ayarı yaparken başka bir ayarı bozmaktan korktuğum için böyle bir konu açtım.Forum yardım için değil mi ? mesaj sayılarıma bakarsan bu forumda yeni olduğumu da görebilirsin.Bir konuda yardım istemenin nesi bu kadar dışlanıyor ?

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Soyle bir sorun oluyor ayarladiktan sonra klani olanlar klansizlara vurabiliyor ama klansizlar klanlilara vuramiyor :D yani senin dedigin yapilmiyor tam olarak
yoo benim serverde herkes bir birine dalabiliyor klan açsada açmasada çoğu serverde öle sen işi anlamamışsın demekki ayarlaman gerek

IronWF

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Milet karıştırmış bulamammış bir risk alıp karıştırıyım mı ? :D

xemirhan12

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Buldum! Şimdiki hedefim Faction Eklentisini tamamen Türkçeleştirmek ve bu arkadaşın dediği gibi yapmak Klan kurmadan bile birbirleriyle savaşabilecekler.
acaba wordl edit ve world quard türkçeleştirelebilirmi türkçelestirilse bile ben kullanmaya bilirim alıştım