- En iyi cevaplar
- 0
Nerede Güvensporum ?![]()
geliyor:
AMAN ALLAHIM! kaybetmeye odaklanmışlar. 9 gol yenir mi
Nerede Güvensporum ?![]()
Ahmetbey GüvenSpor olacak o :'(geliyor:
AMAN ALLAHIM! kaybetmeye odaklanmışlar. 9 gol yenir mirakipleri barcelona olsa anlayacam, hadi suarez var neymar var messi var diyecem de... karşıdaki alt tarafı adaspor. gelen geçen yeniyor. takım toptan değişmeli. mesela bir üst ligden serbest kalanlar vs. alınmalı. böyle gitmez.
Nerede Elazığspor'um ?
Ahmetbey GüvenSpor olacak o :'(
Hayır Güvenspor'a 9 gol sadece LüleburgazSpor atabilir o da 4 gol attı bu sezon ???istikrarsız durumdalar. kendilerini toplamazlarsa üst lige çıkamazlar. oysa ki normal kadro kaliteleri süper lig seviyesinde. forvete takviye yapılması durumunda süper lig takımı olabilirler.[DOUBLEPOST=1419095420,1419095384][/DOUBLEPOST]
rakipleri adaspor. hani güvenspora 9 gol atan takım.
Hayır Güvenspor'a 9 gol sadece LüleburgazSpor atabilir o da 4 gol attı bu sezon ???
Barcelona![]()
Abi Cantlesirspor nasıl :'(
...bu sene 6s berbat. İngilterede ManU neyse 6s de o...
"NOT: Tarafsız davranacağım..."
Güzel tarafsızlıkmış kardeş, umarım ileride sözüne itimat edilen biri olursun. (!)
FC Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch takımını merak ediyorum.
Preston'uda yorumlasana bir zahmet![]()
EkmekSpor <31
buna gerçekçilik derler. gerçekçilikle taraf tutmayı karıştırıyorsun. Ben de galatasaraylıyım ne olmuş? hala toz pembe görmeye devam... selçukla burağın mükemmel oyununu (!) sağır sultan bile biliyorken sen hala burada gs mükemmel edebiyatı yapmaya devam et... şu anda barcelona'dan da iyiyiz (!) böyle devam edin... Sonra Türk futbolu neden gelişmiyor.
Çok pardon da ben yazımın neresinde "Ooo süper bir takımız..." gibi bir şey kullandım? Bir Galatasaraylı olarak takımın iyi durumda olmadığının farkındayım. Dikkat ettiysen takımın berbat olması hakkında ettiğin yoruma bir şey demedim. Beni rahatsız eden "6s" demen. Açıkça alaya almışsın, kıvırma şimdi.