- En iyi cevaplar
- 0
Liverpool ?
PSG :'(
Liverpool ?
Beşiktaş ?[DOUBLEPOST=1419267513,1419267465][/DOUBLEPOST]İnter ?
Real Madrid
Atletico Madrid
??
Atletico defansı Filipe'nin gidişinden sonra biraz formsızlaştı. Ama bir kişinin sözü vardı;atletico - sol bekte sorun var. onun dışında tam takım olmuşlar. arda buraya giderek kendini kurtardı.
real - geçen gün kulüpler kupası'nı aldılar. uyumlu olunca geleni geçeni dağıtıyorlar.
Manchester bu senenin başında berbat başladı sonradan toparladı ama..Chelsea
Man City
?*
Manchester bu senenin başında berbat başladı sonradan toparladı ama..
Güzel gidiyorlar şahsen Manchester'i her zaman sevmişimdir. Rooney yaşlanıyor kulüp endişede
çünkü kulübü ayakta tutan oyunculardan birisi Rooney.
Chelsea bu sene şampiyonluğun en büyük adayı her halde. Ben yeni yaptıkları transferleri çok
beğendim (sene başındaki) çok doğru tercihler ve şu an onların meyvelerini yiyorlar. Zirvedeler.
Bu sene ben Chelsea kesin şampiyon diyorum ama bakalım zaman gösterecek.
@Sonicexe İçimden yorumlamak geldi[DOUBLEPOST=1419268792,1419268670][/DOUBLEPOST]Bunlardan hangisi sensin
@faketaxidriver
![]()
Manchester bu senenin başında berbat başladı sonradan toparladı ama..
Güzel gidiyorlar şahsen Manchester'i her zaman sevmişimdir. Rooney yaşlanıyor kulüp endişede
çünkü kulübü ayakta tutan oyunculardan birisi Rooney.
Chelsea bu sene şampiyonluğun en büyük adayı her halde. Ben yeni yaptıkları transferleri çok
beğendim (sene başındaki) çok doğru tercihler ve şu an onların meyvelerini yiyorlar. Zirvedeler.
Bu sene ben Chelsea kesin şampiyon diyorum ama bakalım zaman gösterecek.
@Sonicexe İçimden yorumlamak geldi[DOUBLEPOST=1419268792,1419268670][/DOUBLEPOST]Bunlardan hangisi sensin
@faketaxidriver
![]()
Tekirdağspor u yorumla birde .s
Everton ?