- En iyi cevaplar
- 0
Adamların sınıf arkadaşları forumda takılıyor, sınıfımı geçtim yakın çevremden kimse bu forumu bilmiyor bile. Sonra @BurnerTroll niye yalnız?
Biz variz abey bizi tma. Benim siniftan da kimse girmiyirAdamların sınıf arkadaşları forumda takılıyor, sınıfımı geçtim yakın çevremden kimse bu forumu bilmiyor bile. Sonra @BurnerTroll niye yalnız?
Biz variz abey bizi tma. Benim siniftan da kimse girmiyir[DOUBLEPOST=1419261180,1419261060][/DOUBLEPOST]@Iskefiyeli18
beni unuttu hayın !
@rayandu06
beni unuttu hayın !
Neden sanirim@KadirBerk, kendisi iyi biridir. (Sanırım)
Ayni acılar paylaşiyoruz dert etme.Kimse ni takmiyii :'(
Neden sanirim![]()
Sin8f q3kadawlarim duaunuyor cunku ainirin en basaeili ogrenciaiyim ve beni kiskaniyo3lqr :'(Ben öyle düşünüyorum çünkü, başkası senin kötü olduğunu düşünüyorsa bunu ben bilemem. B)
Sin8f q3kadawlarim duaunuyor cunku ainirin en basaeili ogrenciaiyim ve beni kiskaniyo3lqr :'(
A ye3ine q yqziyor dokunmarik oluncaHangi dil bu ben de öğreneyim? Alfabesi güzelmiş ama biraz karışık gibi.
Siz Ayının olayını bilmiyorsunuz ki@umut_
sky block profesyoneli, survival profesyoneli her ne kadar survival oynarken bana çok şey çektirse de çok iyi birisidir.
@Tratsel
Çok iyi bir abimdir kendisi. Çok sıcak yürekli, kızınca çok daha sevimli olan sevinince daha da sevimli olan (edebiyat OP) çok iyilik sever full animeci sonra daha ne desem çok iyi işte 10/10
@Alps
Donanım profesyoneli, donanım bilgisi kadar da cüssesi fazla olan bir kişilik. Bulaşmayın ters çevirir
@Zurinqun
Edebiyat profesyonelleri felsefe profesyonelleri ile toplansa kişiliğini çözemeyeceği tek insan
@GodofMilker
Ayı (Çok şey ifade eder)
@Glyphl
Ego leveli OP buildleri ile ün yapmış profesyonel LoL oyuncusu.
@JusticeWhipsSs
Serverini sabırsızlıkla beklediğim, geçenlerde ne kadar tartışsakda çok sevdiğim bir üye kendisi ^^
@rayandu06
Forumun kralı... sözle anlatılamaz.
Bu kadar ^^
Ben Herşeyi bilirim evladım