Üyeleri Yorumlayalım

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
@owen_1 bug diyip sinirimi bozan , her ne kadar kızsamda gene kıyamadıgım kardeşim,
@Kaan697 gerek derslerde, gerek serverde birbirimizi sıkıca kenetleyen, iyiki tanımışım dediğim kardeşim.

Adamların sınıf arkadaşları forumda takılıyor, sınıfımı geçtim yakın çevremden kimse bu forumu bilmiyor bile. Sonra @BurnerTroll niye yalnız?

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@umut_
sky block profesyoneli, survival profesyoneli her ne kadar survival oynarken bana çok şey çektirse de çok iyi birisidir.

@Tratsel
Çok iyi bir abimdir kendisi. Çok sıcak yürekli, kızınca çok daha sevimli olan sevinince daha da sevimli olan (edebiyat OP) çok iyilik sever full animeci sonra daha ne desem çok iyi işte 10/10

@Alps
Donanım profesyoneli, donanım bilgisi kadar da cüssesi fazla olan bir kişilik. Bulaşmayın ters çevirir

@Zurinqun
Edebiyat profesyonelleri felsefe profesyonelleri ile toplansa kişiliğini çözemeyeceği tek insan

@GodofMilker
Ayı (Çok şey ifade eder)

@Glyphl
Ego leveli OP buildleri ile ün yapmış profesyonel LoL oyuncusu.

@JusticeWhipsSs
Serverini sabırsızlıkla beklediğim, geçenlerde ne kadar tartışsakda çok sevdiğim bir üye kendisi ^^

@rayandu06
Forumun kralı... sözle anlatılamaz.

Bu kadar ^^
Siz Ayının olayını bilmiyorsunuz ki :( sadece @Alps ve @Tratsel biliyor*

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
@slayer23 , @Susanoo , @Mr1KinG , @Emir77 yaşayan son efsane yalama gençler :(
@KadirBerk zamanında açtığım lapfox grubunu üye şeysinde yıllarca tutmuştu sırf o yüzden çok sevdiğim birisidir :(
@MUHDE Bilgisayar konularında dilimden anlayabilen tek kişi :(
@ColdFireTR Yalama gençlerin son üyesi :(
@Tratsel Zamanında yarı karşılıklı çok uzun süre mgd oynadığım sevdiğim biridir :(
@Glyphl redditor gibi konuştuğu için konuşmasını çok sevdiğim biridir :(
@MahmuTr bir zamanların forum imamı :(
@owen_1 tam konuşulası birisidir :(
Daha hatırlamadığım bir sürü kişi var adınızı unuttum ama sizi unutmadım merak etmeyin :(
Edit: Yalama gençler*

Son düzenleme: