- En iyi cevaplar
- 0
steamcommunity.com/id/fujiaNereye hoşçakal steamden arkadaşlık isteği gönderiyorum.
EDIT = Hoşçakal özür dilerim Steamde verdiğin nicki yazınca hiçbir sonuç çıkmadı.
Bu arada ben de az buz Retroyum. B) yalnız değilsin.
steamcommunity.com/id/fujiaNereye hoşçakal steamden arkadaşlık isteği gönderiyorum.
EDIT = Hoşçakal özür dilerim Steamde verdiğin nicki yazınca hiçbir sonuç çıkmadı.
Bu arada ben de az buz Retroyum. B) yalnız değilsin.
Sen ne ara moderatör oldunBenim Geçici Moderatörlüğümü Beğenmemişmiydin Aşkolsun
Bu durumdan zaten haberdarım![]()
Geçen yılbaşının oralardaSen ne ara moderatör oldun![]()
Güle güle Berkay kardeşim, forumun bozulmasının tek sebebi (sansürü bozmamdan uyarı almam inşallah ama) şu " Ve let " diye tabir edilen arkadaşların sayesinde. Adam gibi duramıyor, ikide bir kudurtuyorlar forumu sonrada "İftira atıyorsunuz, ben gidiyorum, hoşçakalın" diye boş konular açıyorlar. Bknz, @MrCezmiForumun forumluğu kalmadı artık. Herkes birer birer forumu bırakıyor. Keşke sen de forumda kalsaydın. Bundan sonraki hayatında başarılar. Umarım üniversite sınavlarına iyi hazırlanırsın @Fujia
Sen ne ara moderatör oldun![]()
1 yil once acilmis konulara bir goz atin fark edersiniz bazi mesajlarinda ''Mesaji sileyim mi?'' turu cumleler kullanmis.Herkes tek tek gidiyor. Sitede kimse kalmadı. Zaten ortada site diye bir şey kalmadı. Konuşacak kimse kalmamış. Gruplar da yok, bari orada zaman geçerdi. Her ne kadar tanımasam da iyi birisi olduğunu düşünüyorum. Diğer konularda zaten adam haklı. Forum resmen kabak tadı vermeye başladı. Ortam resmen cenaze ortamı gibi. Bu şartlarda ben de aynı düşünüyorum.
Ben de fark etmedim ne zaman mod olduğunu.
1 yil once acilmis konulara bir goz atin fark edersiniz bazi mesajlarinda ''Mesaji sileyim mi?'' turu cumleler kullanmis.
Haklısın benimde giresim gelmiyor artık.Herkes tek tek gidiyor. Sitede kimse kalmadı. Zaten ortada site diye bir şey kalmadı. Konuşacak kimse kalmamış. Gruplar da yok, bari orada zaman geçerdi. Her ne kadar tanımasam da iyi birisi olduğunu düşünüyorum. Diğer konularda zaten adam haklı. Forum resmen kabak tadı vermeye başladı. Ortam resmen cenaze ortamı gibi. Bu şartlarda ben de aynı düşünüyorum.
Ben de fark etmedim ne zaman mod olduğunu.