Sene neredeyse 2015, Paylaşılacak şeyler, Veda konusu.

K

Klood07

Ziyaretçi
Forumun forumluğu kalmadı artık. Herkes birer birer forumu bırakıyor. Keşke sen de forumda kalsaydın. Bundan sonraki hayatında başarılar. Umarım üniversite sınavlarına iyi hazırlanırsın @Fujia

SaintJermen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumun forumluğu kalmadı artık. Herkes birer birer forumu bırakıyor. Keşke sen de forumda kalsaydın. Bundan sonraki hayatında başarılar. Umarım üniversite sınavlarına iyi hazırlanırsın @Fujia
Güle güle Berkay kardeşim, forumun bozulmasının tek sebebi (sansürü bozmamdan uyarı almam inşallah ama) şu " Ve let " diye tabir edilen arkadaşların sayesinde. Adam gibi duramıyor, ikide bir kudurtuyorlar forumu sonrada "İftira atıyorsunuz, ben gidiyorum, hoşçakalın" diye boş konular açıyorlar. Bknz, @MrCezmi

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sevdiğim yetkililerden biriydin . (uyarı almam umarım) foumun bu gidişle ömrü azalıyor .

LordTs

Umut
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şuana dek girdiğim Türkiye'nin en güzel minecraft serverini bize sen getirdin.Umarım geri dönersin.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes tek tek gidiyor. Sitede kimse kalmadı. Zaten ortada site diye bir şey kalmadı. Konuşacak kimse kalmamış. Gruplar da yok, bari orada zaman geçerdi. Her ne kadar tanımasam da iyi birisi olduğunu düşünüyorum. Diğer konularda zaten adam haklı. Forum resmen kabak tadı vermeye başladı. Ortam resmen cenaze ortamı gibi. Bu şartlarda ben de aynı düşünüyorum.

Sen ne ara moderatör oldun :(

Ben de fark etmedim ne zaman mod olduğunu.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Herkes tek tek gidiyor. Sitede kimse kalmadı. Zaten ortada site diye bir şey kalmadı. Konuşacak kimse kalmamış. Gruplar da yok, bari orada zaman geçerdi. Her ne kadar tanımasam da iyi birisi olduğunu düşünüyorum. Diğer konularda zaten adam haklı. Forum resmen kabak tadı vermeye başladı. Ortam resmen cenaze ortamı gibi. Bu şartlarda ben de aynı düşünüyorum.

1 yil once acilmis konulara bir goz atin fark edersiniz bazi mesajlarinda ''Mesaji sileyim mi?'' turu cumleler kullanmis.

cbg2002

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Haklısın benimde giresim gelmiyor artık.
Yakında forumu 9 yaşındaki çocuklar yönetmeye başlarsa kimse şaşırmasın.
Örnek:

2020 de Minecraftturk;
Üye1 bir konuya mesaj atar
-düzgün konuş burası forum.
Hemen admin gelir ve üye1 e;
-adam ol pan atarım taammı!
Üye1 hemen atlar
-atmeeeeen yetki veeeeeeeğ
Admin;
-taam al ama benide panlama ok mu