Benim Hakkımda Düşünceleriniz

Ben Nasıl birisiyim?

• Çok iyi birisisin.

Kullanılan: 6 30.0%
  • Eh işte. Bazı yönlerini sevmesem de sevdiğim yönlerin de var.

Kullanılan: 10 50.0%
  • Çok kötü birisisin. Seni istemiyorum. Senden nefret ediyorum. Forumdan gitmelisin.

Kullanılan: 4 20.0%

• Kullanılan toplam oy
    20

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden şurada böyle konular yapacağınıza anketi kendi tanışma konunuza ekleyip birde seni tanımıyorum iyi anlaşırız umarım şıkkı ekleseniz daha iyi olmaz mı yani.Konu dışı bölümünü bile boş boş harcamayı başarıyorsunuz.Cidden arkadaşlar.

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cidden şurada böyle konular yapacağınıza anketi kendi tanışma konunuza ekleyip birde seni tanımıyorum iyi anlaşırız umarım şıkkı ekleseniz daha iyi olmaz mı yani.Konu dışı bölümünü bile boş boş harcamayı başarıyorsunuz.Cidden arkadaşlar.

1- oraya konması saçma olur çünkü kimse yeni üyeyi tanımıyor. herkes o şıkkı işaretler.
2- konu dışı bölümü -adı üstünde- Minecraft dışındaki her şeyi içerir. o yüzden biz burayı boş boş harcamıyoruz. İnanmıyorsan git yöneticilere sor.

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
1- oraya konması saçma olur çünkü kimse yeni üyeyi tanımıyor. herkes o şıkkı işaretler.
2- konu dışı bölümü -adı üstünde- Minecraft dışındaki her şeyi içerir. o yüzden biz burayı boş boş harcamıyoruz. İnanmıyorsan git yöneticilere sor.
Benim demek istediğim zaten hakkında bir forum varken niye konu dışına konu koyarsın ki?Adına bak forumun Üye İlişkileri