oyun yapcam-hikaye

Hangisi olsun

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar gercek seyler dostum. Zamaninda pes extreme ekibinde grafik/forma tasarimcisi olarak calistim. Sadece tuttugum takimin profesyonel formalarini hazirlamak icin 3 ay ugrastim. Konaminin yapabileceginden cok daha kaliteli tasarimlar yaptim. Formqlara ozel kaliplari dhi kendim hazirladim...

Helal olsun ne diyelim

Sent from my iPhone using Tapatalk

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zeka demek hızlı kavramak demek ben 2 günde 7 aylık yapımı olan bir oyunu yapmayi ogrendim.

1-Çakma Fallout
2-Çakma 5N at Freddys
3-Çakma AC:4 başlangıcı
4-Çakma Gears Of War
5-Çakma Chivalry: Medieval Warfare

Daha yaratıcı olman gerek.
Öyle bir oyunu yeni başlıyan bilgisiyle yapması mümkün degil.Ayrica zombilerle ac:4 ne alakası var

Son düzenleme:

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakmayalı baya mesaj gelmiş
1- bu işin yaşla alakası yok bunu yaşa bağlayan egosu yüksek biridir
2-bu fikirler çakma demişsiniz bu doğru olabilir fakat bu çaldığım anlamına gelmez
3-evet yaşım 12
4-herkes kendine göre haklıdır birdahaki mesajını bunu kale alarak yazın
5-hakaret etmeyin ve küçük düşürmeyin düşüncenizi hoşgörülü bir uslupla söyleyin ve karşıdakinin fikrine saygı gösterin bu sayede saygı görürsünüz

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bakmayalı baya mesaj gelmiş
1- bu işin yaşla alakası yok bunu yaşa bağlayan egosu yüksek biridir
2-bu fikirler çakma demişsiniz bu doğru olabilir fakat bu çaldığım anlamına gelmez
3-evet yaşım 12
4-herkes kendine göre haklıdır birdahaki mesajını bunu kale alarak yazın
5-hakaret etmeyin ve küçük düşürmeyin düşüncenizi hoşgörülü bir uslupla söyleyin ve karşıdakinin fikrine saygı gösterin bu sayede saygı görürsünüz
Egoyla alakası yok sen 12 yaşında bir bilgisayar oyunu çıkarabilcegini düsünüyorsan hayal olur. Hadi yaptın oyunu diyelim onu pazarlayabilmen için yüzbinlerce dolar gerekicek senin 10 liralik harçlıgınla olcak şeyler degil bunlar kendini hayal dünyasina kaptırma

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Egoyla alakası yok sen 12 yaşında bir bilgisayar oyunu çıkarabilcegini düsünüyorsan hayal olur. Hadi yaptın oyunu diyelim onu pazarlayabilmen için yüzbinlerce dolar gerekicek senin 10 liralik harçlıgınla olcak şeyler degil bunlar kendini hayal dünyasina kaptırma
Amerikada yapmışlar imkansız değil. Yeterli destekçi ile steam greelight'ı geçmesi mümkün.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
12 yaşındakinin sence konudaki hiyakeleri yapabilmesi mümkünmü büyük şirketlerin bile bu tarz oyunları yapması aylar sürüyor lütfen gerçekci olalım
Bkz. Grand Theft Pizza Delivery
2 kişinin (ikisi de 12 yaşında) yaptığı bir oyun , kickstarter'dan 800€ bağış aldılar ve şu anda oyun greenlight'da.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Parkur -_- Open world bir oyun yapamazsın. Hikaye veremezsin. Görevler koyamazsın. En önemlisi; Unity olmadan hiçbir şey yapamazsın !
Çok yanlış bilgiler veriyorsunuz, bu yüzden çok boş konuşuyorsunuz.
Öncelikle sizi "COBOL" yazılım dili ile tanıştıracaklar ve basit düzeyde ders alacaksınız.
Sonrasında ise 10 yıl bilgisayardan uzak durursunuz.
Java yeter dursun o kenarda :S

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Parkur -_- Open world bir oyun yapamazsın. Hikaye veremezsin. Görevler koyamazsın. En önemlisi; Unity olmadan hiçbir şey yapamazsın !
Yav sen beni güldürüyormusun haha! 10 yaşında 10.000 satırlık kod yazan bana dedigi şey bak :QWEQ:we Openworldde yaparız hikayede veririz gorevlerde koyarız 2 yazılıma bakar ama openworld yapmak için baya emek gerekiyor hiçbisey iblmiyen sen ne anlarsın ?