oyun yapcam-hikaye

Hangisi olsun

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapamayacagini biliyorsan neden bosuna ugrasiyorsun?
Ben yapamaycağım konusunda değil imla konusunda haklısın dedim[DOUBLEPOST=1418061690,1418061546][/DOUBLEPOST]
Sen forumu bırakmamışmıydın?

Mantıklı düşün şu ana kaç kişi O program ile oyun yapacağım diyip doğru düzgün bir oyun yaptığını gördün?Bir oyun bir kişiyle mi yapılıyor?Bunun için sağlam bir ekip gerekiyor.Oyun yapmak o kadar da basit bir iş değil ekip lazım ekip tek kişiyle olmuyor malesef.
Tek kişiyle demişsin youtubeye gir OneManArmy kanalına bak ordaki bütün oyunları tek başına yaptı

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Sen forumu bırakmamışmıydın?

Mantıklı düşün şu ana kaç kişi O program ile oyun yapacağım diyip doğru düzgün bir oyun yaptığını gördün?Bir oyun bir kişiyle mi yapılıyor?Bunun için sağlam bir ekip gerekiyor.Oyun yapmak o kadar da basit bir iş değil ekip lazım ekip tek kişiyle olmuyor malesef.
Cok haklisin. Bizim 6 kisilik basit bir ekibimiz var fakat ilerlemekte zorlaniyoruz. Hele de bu yastaki birinin -Kucumsemiyorum yanlis anlasilmasin- tek basina oyun yapmasi asiri derecede zor.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yapamaycağım konusunda değil imla konusunda haklısın dedim[DOUBLEPOST=1418061690,1418061546][/DOUBLEPOST]
Tek kişiyle demişsin youtubeye gir OneManArmy kanalına bak ordaki bütün oyunları tek başına yaptı
O yapmış sen yap seninkisinide görelim.
insanların hevesini kırmaya neden bu kadar meraklısın? İyi bir oyun için illa ekibe gerek yok zamana ihtiyaç var ha tabi ekip olsa daha iyi olur, ilk oyun işine giriştiğimde çevremdekiler zor, yapamazsın filan diyolardı (öle büyük bir oyun deil flaş oyun gibi) ve şu an elimde kendi yağmış olduğum 10-15 tane oyun var oyunlar büyük değil ama yetiyor yani heves! İNSANLARIN HEVESİNİ KIRMAYIN!!!
Adam burada flash oyun yapacak değil.Madem bu kadar heveslisiniz oyun yapmaya yapın da bir görelim oyununuzu yapa bilirseniz.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Cok haklisin. Bizim 6 kisilik basit bir ekibimiz var fakat ilerlemekte zorlaniyoruz. Hele de bu yastaki birinin -Kucumsemiyorum yanlis anlasilmasin- tek basina oyun yapmasi asiri derecede zor.
Olmadı grup kurarım zaten yazının sonunda bilgiliyim yazdım bu arada ne yapıyorsunuz ekipte ?[DOUBLEPOST=1418062277,1418062240][/DOUBLEPOST]
O yapmış sen yap seninkisinide görelim.

Adam burada flash oyun yapacak değil.Madem bu kadar heveslisiniz oyun yapmaya yapın da bir görelim oyununuzu yapa bilirseniz.
Tmm :D[DOUBLEPOST=1418062332][/DOUBLEPOST]Bu arada eskiden 2 tane yapmıştım forumda duruyor hala konusu

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Adamlar koskoca şirket oyun yapıyorlar binlerce dolar harcıyorlar oyunları tutulmuyor sen tek başına dandik bir oyun yaparak yapacağın oyunun tutulacağını mı sanıyorsun?Çok fazla tutulmasını istiyorsan oyununun ekip kur 10 kişi veya daha üstü adam akıllı oyunlar yapın seri şekilde oyunlarınız tutulsun onu da geçtim simulatör yapın adamlar dandik dundik simulatör oyunları yaparak para kazana biliyor ki şu sıralar simulatör oyunlarına merak var her türlü simulatör oyunu oynanıyor.

I

Iskefiyeli18

Ziyaretçi
Olmadı grup kurarım zaten yazının sonunda bilgiliyim yazdım bu arada ne yapıyorsunuz ekipte ?[DOUBLEPOST=1418062277,1418062240][/DOUBLEPOST]
Tmm :D
Ekibimizde iki hayalperest, bir kodlayici, bir grafiker, bir modelleyici bir de webmaster var. Gorev dagilimina gore calisiyoruz.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0

Zaten ben adam flaş yapacak demedim yanlış anlıyosun sadece ben flaş yaptım dedim yani neyse uğraşmıcam. MegaRaptor iyi sabırlıymış helal olsun tekrar söylüyorum yardım edebilirim skype ekle tolhan007

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oncelikle Android ve Ios uzerine bir oyun çıkararak kendini geliştir ordan büyük para kazanırsın ekibe falan ihtiyacın onu yazanlar bi *** bilmiyenler. Ilerde PC oyunu yapıcagın zaman ekibini kurarsın modelcisini şusunu busunu zaten telefon oyunlarından gelen gelirle bütceni toplarsın. Yaş olarak az olman bişeyi degiştirmiyor yaş bilgi getirir ne kadar erken başlarsan o kadar iyidir.

tolhan

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oncelikle Android ve Ios uzerine bir oyun çıkararak kendini geliştir ordan büyük para kazanırsın ekibe falan ihtiyacın onu yazanlar bi *** bilmiyenler. Ilerde PC oyunu yapıcagın zaman ekibini kurarsın modelcisini şusunu busunu zaten telefon oyunlarından gelen gelirle bütceni toplarsın. Yaş olarak az olman bişeyi degiştirmiyor yaş bilgi getirir ne kadar erken başlarsan o kadar iyidir.
Son söylediğine katılıyorum :D

QuestTurk

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrica bir şey daha eklemek istiyorum Unity ile iyi bir oyun yapamazsınız dediler. O zaman forest rust en çok oynanan oyunlar unity motoru ile yapıldıgını bilmiyorlar. Adamin teki unity ile minecraft kopyasini 1 hafta gibi bir surede challenge şeklinde yapıyor.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ayrica bir şey daha eklemek istiyorum Unity ile iyi bir oyun yapamazsınız dediler. O zaman forest rust en çok oynanan oyunlar unity motoru ile yapıldıgını bilmiyorlar. Adamin teki unity ile minecraft kopyasini 1 hafta gibi bir surede challenge şeklinde yapıyor.
Sen çok yanlış gelmişsin. :(

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kadir 13 yaşında,
Raptor 12.
1 yaş yüzünden aşağalanacak duruma mı geliyor ?
Bu bir yaş işi değil yetenek işidir.Kodlamaya ilgisi olanlar kodlama yapar.Adam oyunum tutulacak demiyor.