oyun yapcam-hikaye

Hangisi olsun

• 1

• 2

• 3

• 4

• 5

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun yapacağım fakat aklımda birsürü fikir var fikirlerim
1.hikaye
Biz bir uyduyu tamir etmek icin uzaya gidecegiz fakat o sırada dünyada nükleer savaş olacak dünyada çok az kişi kalacak bizde bir nedenle dünyaya düşeceğiz ve orada yaşam mücadelesi vereceğiz amacımız radyo istasyonunu bulup bizi kurtarmalarını istemek fakat radyasyon nedeniyle farklı canlılar oluşacak

2.hikaye
Bir gün arkadaşlarımızla iddiaya girdik ve terkedilmiş fabrikada sabaha kadar durmamız gerekiyor fakat fabrikada ilginç olaylar yaşanıyordu
3.hikaye
Biz bir denizciyiz ve bir fırtınaya yakalandık ve ıssız bir adaya düştük amacımız bir sal yapıp adadan kurtulmak
4.
Uzaylılar dünyayı istila ederler ve insanları zombiye çevirirler amacımız uzaylıların kurduğu 20 tane ana binayı yok edip uzaylıların gezegenine gitmek ve gezegenlerini patlatmak
5.
Bu hikaye değil multiplayer fps olacak fakat silahlarla değil balta kılıç vb. İle capture the flag gibi modları olacak

Bunları oylamaya koyuyorum en çok oy alan 2 hikayeyi inşaallah oyuna çeviricem bu arada yapamazsın gibi şeyler söylemeyin bu işten anlıyorum olmadı grup kurarım

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
5.'yi anlamadım, daha iyi anlatabilirdin sanki.
1. iyi ve diğerlerine göre daha gerçekçi, hem de fazla görülmeyen bir fikir, diğerleri hakkında tonlarca oyun var.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
  • Bildiğim kadarıyla radyasyondan hiçbir canlı oluşmuyor sadece vücuduna zarar vererek ömrünü azaltıyor radyasyon ha yanında getirdiği hastalıkları unutmamak lazım.Benim bildiğim kadarıyla Radyoaktif şeyler değişik şeylere çeviriyor canlıları.
  • 4. yapma aşırı saçma ve abartılı bir şey zaten kolay kolay yapamazsın.Biraz mantıklı şeyler düşün neden uzaylılar gelip insanları zombi yapıyor?Hayır yani siz zombinin ne olduğunu biliyor musunuz?Onların gezegenlerine gidip gezegeni yok etmek?En saçması bu işte.
  • 5'incisinin tutulacağını hiç sanmıyorum her konuda geçecek birçok O tür oyun var.

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
  • Bildiğim kadarıyla radyasyondan hiçbir canlı oluşmuyor sadece vücuduna zarar vererek ömrünü azaltıyor radyasyon ha yanında getirdiği hastalıkları unutmamak lazım.Benim bildiğim kadarıyla Radyoaktif şeyler değişik şeylere çeviriyor canlıları.
  • 4. yapma aşırı saçma ve abartılı bir şey zaten kolay kolay yapamazsın.Biraz mantıklı şeyler düşün neden uzaylılar gelip insanları zombi yapıyor?Hayır yani siz zombinin ne olduğunu biliyor musunuz?Onların gezegenlerine gidip gezegeni yok etmek?En saçması bu işte.
  • 5'incisinin tutulacağını hiç sanmıyorum her konuda geçecek birçok O tür oyun var.
Sen benim dediğimi yanlış anlamışsın sanki "gerçekçi" dedim gerçek demedim, bence en güzeli 1..5. hariç hepsi gerçek olamaz ^_^

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
zaten bu oyun gerçek değil mesela gerçekte her yer küp mü :D oyunları zevkli yapan hikayesi hikayesini akıcı yapan kurgular :D

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen benim dediğimi yanlış anlamışsın sanki "gerçekçi" dedim gerçek demedim, bence en güzeli 1..5. hariç hepsi gerçek olamaz ^_^
Senin mesajına bakarak yorum yapmadım ben ama kraliçe gibi çıktın birden karşıma ne oluyor? :ha:[DOUBLEPOST=1417987330,1417987267][/DOUBLEPOST]
zaten bu oyun gerçek değil mesela gerçekte her yer küp mü :D oyunları zevkli yapan hikayesi hikayesini akıcı yapan kurgular :D
Afedersin ama çok fazla tutulmasını istiyorsan oyunun mantıklı bir şeyler yap öbür türlü kimse bakmaz bile yapacaklarına.Ayrıca simulatör tarzı bir şeyler yapsan daha fena olmaz mı? Hem bundan para bile kazanıyorlar.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
bence 1. yap
2. de güzel ama biraz basit gibi
4. çok saçma bence hiç öyle bi işe girişme
sen en iyisi 1.sini yap

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Senin mesajına bakarak yorum yapmadım ben ama kraliçe gibi çıktın birden karşıma ne oluyor? :ha:[DOUBLEPOST=1417987330,1417987267][/DOUBLEPOST]
Afedersin ama çok fazla tutulmasını istiyorsan oyunun mantıklı bir şeyler yap öbür türlü kimse bakmaz bile yapacaklarına.Ayrıca simulatör tarzı bir şeyler yapsan daha fena olmaz mı? Hem bundan para bile kazanıyorlar.
Zaten 4 ü fazla düşünmedim ilk aklıma geleni yazdım simulator fikri de iyi simülatörü yapılmamış birsürü şey var :D

GodofMilker

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu... BU kader olamaz :( Benim mesajlarıma bakarsan öyle bir şeyler görürsün de <-<