burakaskan
Taş Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
Gerçekler Acıdır İstediğim hakla küfür ederim
ayrıca %60 dedim %100 demedim TheBlueDeath
%60 Dediğin anda Türkiye'nin çoğunluğunu belirtiyorsun yanı kendine ülkene bir nevi küfrediyorsun. Bunu Amerika'da söylede bak bakalım sonucu ne? Bu ülkeyi 2 adam küfretsin diye kurmadılar. Beğenmiyosan çekip gidebilirsin.Gerçekler Acıdır İstediğim hakla küfür ederimayrıca %60 dedim %100 demedim TheBlueDeath
Sen skype a gelsene bi ''baban.x1'' ekle göreyim seni ...Gerçekler Acıdır İstediğim hakla küfür ederimayrıca %60 dedim %100 demedim TheBlueDeath
O yüzde %60'lık kesime alış,çünkü sende onlardansınAziz Nesin ne güzel demiş sizlere; Türk halkının %60'ı salaktır enayidir![]()
Yok böyle bir sayfaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Oyle dıyorsunda gorunuse bakılırsa yeni katılmışsınNeveseRC yarası olan gocunur[DOUBLEPOST=1420207033,1420206974][/DOUBLEPOST]Fov:Quıck Pro'ya al havadan baktığın şeyler daha uzun gözükür Minecraft Forumuna bir b*k bilmeden gelmeyin lütfen
![]()
Baştada sen geliyorsun kombineli kardeşim benimAziz Nesin ne güzel demiş sizlere; Türk halkının %60'ı salaktır enayidir![]()