maynkıraft 2 confirmed?

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi ben bazılarından (herkesten) duyuyorum minecraft 2 çıkmayacak falan diyolar. Şimdi minecraft 2 demek minecraft'ın 2.0.0 sürümü demek değil mi? Eğer o sürüm çıkmayacaksa minecraft hep 1.9.9 sürümünde mi kalacak? Peki o nasıl olacak? Hiç güncelleme gelmeyecek mi? Eşekler ölmeye devam mı edecek? Bu sorularıma bi yanıt istiyorum.
(sondaki soruyu aldırmayın)

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Notch 2.0 da mc yi tamamen geliştirip her şeyi halledip satmayı planlıyordu. Sattıktan sonra birdaha asla güncelleme çıkmayacaktı.

Ama olmadı. Ve MC nin kaderi şirketlere kaldı.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama bazı yerlerde minecraft 2 minecraft 2.0.0 olarak geçiyurr :(
Yanlış yazmışlar demek ki normalde onlar sürüm ve version diye geçmesi lazım yani şöyle ''MineCraft V2.0.0'' benden bu kadar belki @Schaffer79 biliyordur.Hatalı olabilirim kusura bakmayın.[DOUBLEPOST=1420218554,1420218519][/DOUBLEPOST]
Mod mu?Haberleri takip etmiyorsun sanırsam.
Lan videonun kendisini izledim mod sadece.

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 2 = Minecraft 2.0 yakında çıkacak beklemede kalın bu kadar.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış yazmışlar demek ki normalde onlar sürüm ve version diye geçmesi lazım yani şöyle ''MineCraft V2.0.0'' benden bu kadar belki @Schaffer79 biliyordur.Hatalı olabilirim kusura bakmayın.[DOUBLEPOST=1420218554,1420218519][/DOUBLEPOST]
Lan videonun kendisini izledim mod sadece.

O mod değil. Bi şirketin (adın unuttum şimdi) yaptığı minecraftla ilgili başka bi oyun.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft 2 = Minecraft 2.0 yakında çıkacak beklemede kalın bu kadar.

Kısa ve öz cevap gereken tek şey buydu işte.
[DOUBLEPOST=1420218803,1420218738][/DOUBLEPOST]
O mod değil. Bi şirketin (adın unuttum şimdi) yaptığı minecraftla ilgili başka bi oyun.
Border Lands'i yapan şirket fakat yapacakları şeyin normal MineCraft ile hiçbir alakası olmadığını Mojang bildirdi yani bu yapılacak şeyin MineCraft ile hiçbir bağlantısı yok sadece şirketin çıkartacağı bir mod.

ExtendedFox

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Kısa ve öz cevap gereken tek şey buydu işte.
[DOUBLEPOST=1420218803,1420218738][/DOUBLEPOST]
Border Lands'i yapan şirket fakat yapacakları şeyin normal MineCraft ile hiçbir alakası olmadığını Mojang bildirdi yani bu yapılacak şeyin MineCraft ile hiçbir bağlantısı yok sadece şirketin çıkartacağı bir mod.

Şirketin çıkardığı başka bi oyun diye duyduydum ben amma.

Prenscan13

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1.8 de minecraft mahvoldu gerçekçiliği gitti resmen hiç sevmedim su altı tapınağı falan çok saçma